martes, 29 de abril de 2014

Borsa funcionaris interins Agent Policia Local. Ajuntament de Sant Antoni de Portmany (Eivissa-Illes Balears)

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany. Anunci borsa funcionaris interins Policia Local
Convocatòria per constituir una borsa d'aspirants per proveir, com a funcionaris interins, places vacants de Policia Local d'aquest Ajuntament, i cobrir les necessitats urgents que pugui haver­hi, mitjançant concurs.
La Junta de Govern Local, en sessió ordinària, celebrada el dia 10 d'abril de 2014, aprovà la convocatòria per constituir una borsa d'aspirants per proveir, com a funcionaris interins, places vacants de Policia Local d'aquest Ajuntament, i cobrir les necessitats urgents que pugui haver­hi, mitjançant concurs, i que a continuació es transcriuen.
1. OBJECTE, CARACTERÍSTIQUES I NORMATIVA APLICABLE. 1. L'objecte d'aquesta convocatòria és constituir una borsa d'aspirants per proveir, com a funcionaris interins, les places vacants de policia local (escala d’administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, grup C1) que es puguin produir i cobrir les necessitats urgents que puguin subvenir.
2. Vigència de la borsa de treball: tres anys, des que es publiqui a la pàgina web municipal i al tauler d’anuncis la llista definitiva de la puntuació de les persones aspirants; (article 12 del Decret 30/2009, de 22 de maig).
2. FORMA DE SELECCIÓ. El procediment de selecció, per a la constitució de la borsa de treball de policia local, com a funcionaris interins, serà el de concurs de mèrits, pel sistema de torn lliure, d'acord amb als articles 31 i 41 de la Llei Autonòmica 4/2013, de 17 de juliol.
3. REQUISITS DELS ASPIRANTS
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Tenir fets els 18 anys.
c) Estar en possessió del títol acadèmic de batxiller o equivalent. El justificant de pagament dels drets d'expedició del títol només té validesa fins a l'expedició del títol. Es presumirà que el títol ha estat expedit quan hagin transcorregut més de dos anys des de l'emissió del justificant de pagament dels drets d'expedició del títol i, en aquest cas, els aspirants quedaran exclosos i hauran d'acreditar el títol en el termini d'esmena de les deficiències, o justificar mitjançant un certificat del centre d'estudis oficials corresponent que el títol encara no ha estat expedit.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedeixi o menyscabi l'acompliment correcte de les funcions (Annex II del Decret 70/89, Normes Marc de les policies locals).
e) No haver estat separat del servei de l'Administració local, autonòmica o estatal, ni estar inhabilitat per exercir la funció pública.
f) No tenir antecedents penals per delictes dolosos, ni estar sotmès a expedient disciplinari o en el compliment d'una sanció disciplinària.
g) Estar en possessió dels permisos de conducció de la classe A, B i BTP, els quals han de vigir en la data d'expiració del termini de presentació de sol∙licituds.
h) Comprometre's, mitjançant una declaració jurada, a portar armes i, si escau, a utilitzar­les.
i) Acreditar la superació o actualització del curs d'aptitud bàsic de policia local de l'Escola de Policia Local de la CAIB, Institut Balear de Seguretat Pública (IBSP) o Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), en el transcurs dels tres anys anteriors a la finalització del termini de presentació de sol∙licituds.
Per ser admès i, si escau, prendre part en les proves selectives corresponents, basta que els aspirants manifestin en les seves sol∙licituds de participació que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides, referides sempre a la data d'expiració del termini de presentació d'instàncies, tret dels requisits dels apartats c), g) i i), que s'han d'acreditar en el moment de presentació de la sol∙licitud de participació en la convocatòria.
8. DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES. El termini per presentar la sol∙licitud per formar part en aquest procés selectiu és de 10 dies hàbils a comptar de l'endemà al de la publicació d'aquestes bases en el BOIB. {del 30 d'abril al 12 de maig de 2014, a.i.} Els successius anuncis es publicaran únicament en el tauler d'anuncis de la Corporació i en la web de l’Ajuntament (www.santantoni.net).
Les sol∙licituds s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany o bé en la forma que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En aquest darrer supòsit, necessàriament s’haurà de trametre, mitjançant fax (971344175) o correu electrònic (oac@santantoni.net) a l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, còpia de la sol∙licitud registrada per tal de tenir coneixement de la presentació. www.santantoni.net     Passeig de la Mar, 16, 07820 Sant Antoni de Portmany - 971 34 01 11

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia