lunes, 11 de junio de 2012

1 Lloc de la escala tècnica mitjana d’assessorament lingüístic (Subgrup A2). Universitat de València.

Primera. Normes generals 1.1. Aquesta convocatòria té per objecte la selecció de personal per a cobrir un lloc vacant del grup A, subgrup A2, pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica mitjana d’assessorament lingüístic, mitjançant el sistema de concurs oposició.
1.2. D’acord amb el que estableix l’article 73 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, la realització d’aquestes proves selectives s’ha d’ajustar al que disposa la legislació vigent per a la funció pública de la Generalitat Valenciana i la normativa específica universitària recollida en la Llei Orgànica d’Universitats i en els Estatuts de la Universitat de València, així com en les normes que estableix aquesta convocatòria.
1.3. El procés selectiu constituït pel concurs-oposició l’integraran les proves, les valoracions, les puntuacions i les matèries que figuren en l’annex I. El temari que ha de regir aquestes proves figura en l’annex II.
Els qui no reunesquen el requisit de coneixement de valencià que figura en aquesta convocatòria hauran de realitzar una prova prèvia al procés selectiu segons consta en l’annex I d’aquesta convocatòria.
1.4. L’adjudicació del lloc a la persona que supere aquest procés selectiu s’efectuarà d’acord amb la puntuació obtinguda per aquesta en el concurs-oposició.
1.5. D’acord amb el que preveu l’article 75.2 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’Universitats, aquesta convocatòria s’ha de publicar en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) i en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Aquesta última publicació és la que es prendrà com a referència a l’efecte del còmput de terminis per a la presentació de sol·licituds. La resta de resolucions administratives derivades d’aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).
Segona. Requisits de les persones aspirants. 2.1. Per a ser admeses en les proves selectives, les persones hauran de reunir els requisits següents:
2.1.1. Tenir la nacionalitat espanyola o la d’algun dels altres estats membres de la Unió Europea, o ser nacional d’algun estat en el qual s’aplique la lliure circulació de treballadors en virtut de tractats internacionals establerts per la Unió Europea i ratificats per Espanya, en els termes en què aquesta es troba definida en el tractat constitutiu de la Unió Europea, d’acord amb el que disposa l’article 57 de la Llei 7/2007 de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, i la Llei 10/2010, d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.
Aixi mateix, hi poden participar els familiars (cònjuges, ascendents o descendents) dels esmentats treballadors o treballadores que compleixen els requisits establerts en la Llei 17/1993, de 23 de desembre, modificada per la Llei 55/1999, de 29 de desembre i pel Reial Decret 800/1995, de 19 de maig.
2.1.2. Haver complit 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació.
2.1.3. Posseir almenys el títol de diplomatura, o equivalent, o estar en condicions d’obtenir-lo abans de l’acabament del termini de presentació de sol·licituds.
En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, la persona ha d’estar en possessió de la credencial que n’acredita l’homologació.
2.1.4. Posseir el certificat de nivell C2 (superior) de coneixement del valencià.
2.1.5. No patir malaltia ni estar afectat per limitació física o psíquica que siga incompatible amb el compliment de les funcions corresponent al lloc convocat.
2.1.6. No estar inhabilitat/da penalment per a l’exercici de funcions públiques.
2.1.7. No haver estat separat/da, mitjançant expedient disciplinari, d’alguna administració o ocupació públiques. En el cas de tenir la nacionalitat d’un altre estat, la persona ha d’acreditar que no està inhabilitada o en situació equivalent, ni es troba sotmesa a sanció disciplinària o equivalent al seu estat que l’impedisca l’accés a la funció pública al seu estat.
2.2. Els requisits per a l’admissió a aquestes proves recollides a l’apartat 2.1, s’hauran de posseir en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds i se n’ha de gaudir durant tot el procés selectiu fins al moment de la presa de possessió.
2.3. En el moment de presentar la sol·licitud, només s’exigirà una declaració expressa i formal que es reuneixen els requisits establerts en els subapartats 2.1.1 al 2.1.7 d’aquesta convocatòria, els quals s’hauran d’acreditar posteriorment en cas d’aprovar el concurs-oposició.
...
Tercera. Sol·licituds. 3.1. Les persones interessades disposaran d’un formulari per a complimentar la sol·licitud en suport informàtic. Aquest formulari es trobarà a la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PAS) d’aquesta Universitat, que té la següent adreça: http://www.uv.es/~pas.
3.3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Els dissabtes es consideraran hàbils a efectes del còmput de terminis. La publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) tindrà només caràcter informatiu.
3.4. Presentació de sol·licituds:
3.4.1. Les sol·licituds es podran presentar en:
a) El registre d’entrada de la Universitat de València (av. Blasco Ibáñez, 13, 46010 València), que es troba obert al públic de dilluns a divendres (horari habitual: de 09.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 h. Horari d’estiu: de 09.00 a 14.00 h).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia