martes, 26 de junio de 2012

plans d’autoprotecció o mesures d’emergència dels centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana. // planes de autoprotección o medidas de emergencia de los centros educativos no universitarios de la Comunitat Valenciana.


ÍNDEX
Preàmbul
Capítol I. Disposicions generals

Article 1. Objecte.- La present orde té com a finalitat regular els procediments i les actuacions destinades a la protecció de la comunitat educativa per mitjà de l’elaboració dels plans d’autoprotecció i el compliment de les mesures d’emergència.
Capítol II. Dels plans d’autoprotecció
Article 2. Contingut. Este capítol té com a finalitat regular l’elaboració, actualització i registre del pla d’autoprotecció dels centres docents no universitaris, el titular dels quals siga la Generalitat i depenguen de la conselleria competent en matèria d’educació i que es determinen en el punt 2.e) de l’annex I del Reial Decret 393/2007, de 23 de març, pel qual s’aprova la Norma Bàsica d’Autoprotecció dels centres, establiments i dependències dedicats a activitats que puguen donar origen a situacions d’emergència.
Article 3. Àmbit d’aplicació. Hauran de disposar d’un pla d’autoprotecció els centres d’Educació Especial, les escoles infantils i els centres que disposen d’una alçària d’evacuació igual o superior a 28 metres, o una ocupació màxima (simultània) igual o superior a 2.000 persones, i complisquen les condicions de titularitat, dependència i nivell d’ensenyances que indica l’article anterior.
Article 4. Definició
Article 5. Objectius
Article 6. Estructura del Pla
Article 7. Elaboració
Article 8. Aplicació del pla d’autoprotecció
Article 9. Registre i custòdia
Article 10. Informació
Capítol III. Mesures d’emergència
Article 11. Àmbit d’aplicació
Article 12. Elaboració i implantació de les mesures d’emergència
Article 13. Remissió i registre de les mesures d’emergència
Capítol IV. Realització de simulacres i revisió d’instal·lacions
Article 14. Realització de simulacres
Article 15. Revisió d’instal·lacions
Capítol V. Centres educatius privats, concertats i centres docents públics dependents d’altres administracions públiques
Article 16. Elaboració del pla d’autoprotecció
Article 17. Registre del pla d’autoprotecció
Disposicions addicionals
Primera. Elaboració i actualització del pla d’autoprotecció
Segona. Delegació

Disposició derogatòria
Única. Derogació normativa
Disposició final

Única. Entrada en vigor

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia