miércoles, 20 de junio de 2012

ajudes per a l’adquisició del lot fundacional de centres de lectura pública de nova creació de la Comunitat Valenciana.

Convocar ajudes per a l’adquisició del lot fundacional dels centres de lectura pública de nova creació de la Comunitat Valenciana i aprovar les bases per les quals es regix, així com els models dels annexos I (sol·licitud), II (certificat del secretari o interventor) i III (model de domiciliació bancària) de la present orde.
L’import global màxim de les ajudes serà de 21.232 euros, ...
Bases de la convocatòria d’ajudes per a l’adquisició del lot fundacional destinat a centres de lectura pública de nova creació de la Comunitat Valenciana
Primera. Objecte. 1. Seran objecte d’ajuda els gastos següents:
– La compra de llibres (en format tradicional i electrònic)
– La compra de materials especials propis de la col·lecció bibliogràfica (CD-ROM, DVD, etc.)
2. S’exclouen, als efectes de la present subvenció, els gastos següents:
– Publicacions periòdiques (periòdics, revistes)
– Butlletins oficials
3. La compra d’obres de referència (enciclopèdies generals i temàtiques, anuaris i directoris) no podrà sobrepassar mai el 30% del total dels justificants aportats.
Segona. Gastos subvencionables. Estes ajudes contribuiran al finançament, fins a un màxim del 100%, dels gastos derivats de l’adquisició del lot fundacional de llibres (en format tradicional i electrònic) i materials especials propis de la col·lecció bibliogràfica amb destinació als centres de lectura municipals de nova creació a la Comunitat Valenciana.
Tercera. Requisits dels beneficiaris. Podran sol·licitar estes ajudes les entitats locals de la Comunitat Valenciana que hagen creat nous centres de lectura, segons el que establix la normativa vigent en matèria de biblioteques de la Comunitat Valenciana, entre l’1 de gener de 2010 i el 31 de desembre de 2011, sempre que no hagen sigut beneficiaris d’esta ajuda en una convocatòria anterior i s’hagen integrat en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana.
Així mateix, també podran sol·licitar estes ajudes les fundacions i les institucions culturals municipals que tinguen entre les seues funcions la gestió en matèria de biblioteques.
Quinta. Termini de les sol·licituds i documentació que cal presentar. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 21 de juny al 13 de juliol de 2012,a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia