viernes, 29 de junio de 2012

provisió de llocs de treball en règim d’interinitat en les ensenyances de formació professional inicial, les ensenyances artístiques i ensenyances d’idiomes.

Primer. La present resolució s’aplicarà a la convocatòria de borses extraordinàries per a la provisió de llocs de treball corresponents a les ensenyances de formació professional inicial, inclosa l’especialitat d’informàtica, les ensenyances artístiques i d’idiomes.
Segon. La convocatòria de borses extraordinàries la realitzarà l’òrgan competent en matèria de personal docent i inclouran:
– Els perfils exigits, inclòs si és el cas els requisits lingüístics dels llocs.
– Els requisits exigits per la normativa vigent per a l’accés al cos docent corresponent.
El termini de presentació d’instàncies que serà de cinc dies hàbils.
– El desenvolupament del barem respectant el que preveu la present resolució.
– En el cas que es preveja la realització de prova d’aptitud, el seu desenvolupament, que en tots els casos previstos per la present resolució tindrà caràcter previ i eliminatori expressada en termes d’apte/a o no apte/a.
– L’exempció de la prova d’aptitud d’aquells participants que hagen aprovat en la mateixa especialitat tots els exercicis del procediment selectiu corresponent.
– La direcció territorial encarregada de la seua gestió.
Tercer. La publicació de la convocatòria es realitzarà necessàriament en les direccions territorials i en la pàgina web de la conselleria competent en matèria d’educació. http://www.cefe.gva.es/es/default.asp
Quart. El barem aplicable per a la resolució de les convocatòries serà el següent: ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia