lunes, 25 de junio de 2012

ajudes per a la realització d’actuacions arqueològiques i paleontològiques a la Comunitat Valenciana.

Objecte. Es convoquen ajudes per a la realització d’actuacions arqueològiques i paleontològiques, i s’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria, que figuren com a annex a la present orde, així com el model normalitzat de sol·licitud, de projecte, d’alta de tercers i de declaració de no estar sotmés a cap prohibició per a ser beneficiari de subvencions, respectivament.
Finançament de les ajudes. L’import total de les ajudes mencionades és de 145.600 euros, ...
ANNEX I
Bases per a la concessió d’ajudes per a la realització d’actuacions arqueològiques i paleontològiques a la Comunitat Valenciana

Objecte. L’objecte d’estes ajudes és cofinançar les actuacions arqueològiques i paleontològiques de la Comunitat Valenciana proposades per municipis i entitats sense ànim de lucre.
Beneficiaris. Poden optar a estes ajudes els ajuntaments, les fundacions, les associacions, les entitats i els investigadors sense ànim de lucre, que realitzen activitats arqueològiques i paleontològiques a la Comunitat Valenciana.
Aquells ajuntaments i entitats sense ànim de lucre que hagen intervingut durant 5 anys o més amb càrrec a esta línia pressupostària en el mateix jaciment només podran optar a ajudes tendents a la posada en valor, consolidació, protecció i difusió d’este, és a dir aquelles actuacions que en permeten el gaudi i en faciliten l’ús social.
Formalització de sol·licituds, termini de presentació i documents que han d’adjuntar-s’hi preceptivament. 1. Les sol·licituds es formularan segons el model de l’imprés normalitzat que s’adjunta a esta orde com a annex II i que figura en l’adreça d’Internet http://www.cult.gva.es/dgpa/, i es dirigiran a la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, Direcció General de Patrimoni Cultural.
Les sol·licituds segons model normalitzat també estaran a disposició dels interessats en les dependències centrals de la Direcció General de Patrimoni Cultural i en les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport i en la Guia Prop electrònica accessible a través del Portal de la Generalitat Valenciana www.gva.es ...
7. Las sol·licituds hauran de presentar-se en el Registre General d’esta conselleria, en les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport o a través dels mitjans establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Després de presentada i registrada degudament la sol·licitud, podrà enviar-se via fax a l’òrgan convocant al número de fax 963 874 189.
9. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de vint dies naturals a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 26 de juny al 15 de juliol de 2012, a.i.}
Dotació d’estes ajudes. La quantitat màxima a percebre per les entitats que, si és el cas, resulten beneficiades per l’atorgament de la subvenció, no podrà superar en cap cas el 75% del pressupost total de l’activitat, la quantitat màxima del qual no podrà ser superior als 14.000 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia