miércoles, 20 de junio de 2012

ajudes per a l’adquisició de col·leccions bibliogràfiques publicades per editorials valencianes en les biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Convocar ajudes destinades a l’adquisició de col·leccions bibliogràfiques publicades per editorials valencianes i aprovar les bases per les quals es regix, així com els models dels annexos I (sol·licitud), II (certificat del secretari o interventor) i III (model de domiciliació bancària) de la present orde.
L’import global màxim de les ajudes serà de 83.059 euros per a les ajudes per a l’adquisició de col·leccions bibliogràfiques publicades per editorials valencianes, ...
Bases de la convocatòria d’ajudes per a l’adquisició de col·leccions bibliogràfiques publicades per editorials valencianes de les entitats locals de la Comunitat Valenciana
Primera. Objecte. 1. Seran objecte d’ajuda: l’adquisició de llibres (en format tradicional i electrònic) i publicacions periòdiques publicades per empreses editorials comercials valencianes que tinguen la seu social a la Comunitat Valenciana.
2. Se n’exclouen expressament, a l’efecte de la present subvenció, els gastos següents: premsa diària, butlletins oficials, llibres de text, llibres catalogats com a bibliòfils, edicions facsímils, llibres editats pels seus autors i aquells no vendibles, i els àlbums, retallables, llibres de pintar i d’acolorir, quaderns de cal·ligrafia i exercicis. També n’estaran exclosos els llibres publicats per associacions, fundacions i altres institucions públiques o privades sense fins de lucre, encara que figuren inscrites en el Registre d’Empreses Editorials.
Segona. Gastos subvencionables. Estes ajudes contribuiran al finançament, fins al màxim del 100%, dels gastos ocasionats en l’adquisició de col·leccions bibliogràfiques publicades per editorials valencianes que realitzen els beneficiaris previstos en la base tercera. Les activitats a finançar hauran sigut realitzades entre el 3 de novembre de 2011 i la data de finalització del termini de presentació de la documentació.
Tercera. Requisits dels beneficiaris. 1. Podran sol·licitar estes ajudes totes les entitats locals de la Comunitat Valenciana titulars de centres de lectura públics municipals integrats en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana.
Així mateix, també podran sol·licitar estes ajudes les fundacions i institucions culturals municipals que tinguen, entre les seues funcions, la gestió d’algun dels centres de lectura públics municipals integrats en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana.
2. No podran obtindre la condició de beneficiaris aquells sol·licitants que concórreguen en alguna de les causes d’inhabilitació i prohibició per a ser beneficiari de la subvenció regulades en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
3. No podran obtindre la condició de beneficiaris aquells sol·licitants que no es troben, en finalitzar el termini de presentació de sol·licituds, al corrent de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.
Quinta. Termini de les sol·licituds i documentació que cal presentar. 1. El termini màxim de presentació de sol·licituds serà el 10 de setembre de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia