miércoles, 20 de junio de 2012

ajudes per a la millora d’equipament de les biblioteques i agències de lectura municipals de la Comunitat Valenciana.

Convocar ajudes destinades a la millora d’equipament de les biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana, i aprovar les bases per les quals es regix, així com els models dels annexos I (sol·licitud), II (certificat del secretari o interventor) i III (model de domiciliació bancària) de la present orde.
L’import global màxim de les ajudes serà de 75.240 euros, ...

Bases de la convocatòria d’ajudes per a la millora d’equipament de biblioteques i agències de lectura municipals de la Comunitat Valenciana
Primera. Objecte. 1. Seran objecte d’ajuda l’adquisició d’elements de mobiliari i d’equipament informàtic de les biblioteques i agències municipals de lectura de la Comunitat Valenciana.
2. S’exclouen com a elements de mobiliari els gastos següents:
– Cortines, estors, etc.
– Sistemes antirobatori.
– Fotocopiadores.
– Sistemes d’aire condicionat i calefacció.
3. El tipus d’equipament informàtic que es podrà finançar serà el següent:
– Unitat central amb processador Celeron (o equivalent) o superior amb 1 Gb mínim de memòria Ram i disc dur mínim de 80 Gb.
– Monitor SVGA 17 polzades, resolució mínima 1.024 x 768 píxels.
– Targeta de xarxa Ethernet.
– Navegador web compatible amb el sistema de gestió bibliotecària de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.
– Impressora làser o d’injecció de tinta, preparada per a impressió de codi de barres.
– Dispositiu de lectura òptic de codi de barres (és imprescindible que el dispositiu siga de connexió al teclat).
– Dispositius de comunicacions.
– Elements de connexió telemàtica (no s’inclouen gastos de connexió telefònica o telemàtica).
Segona. Gastos subvencionables . Estes ajudes contribuiran al finançament parcial, fins al màxim del 50%, dels gastos ocasionats en la compra d’equipament que realitzen els beneficiaris que apareixen en la base tercera entre l’1 de gener de 2011 i la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds.
Tercera. Requisits dels beneficiaris. 1. Podran sol·licitar estes ajudes totes les entitats locals de la Comunitat Valenciana titulars de centres de lectura públics municipals integrats en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana.
Així mateix també podran sol·licitar estes ajudes les fundacions i institucions culturals municipals que tinguen entre les seues funcions la gestió d’algun dels centres de lectura públics municipals integrats en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana.
Quinta. Termini de les sol·licituds i documentació que cal presentar. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 21 de juny al 13 de juliol de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia