martes, 26 de junio de 2012

Sol·licitud d'ajudes econòmiques destinades a l'escolarització en les escoles i centres d'Educació Infantil primer cicle per al curs escolar 2012-2013 (Bo guarderia)

Objecte.- L'objecte de la subvenció és ajudar les famílies en l'escolarització dels xiquets fins als 3 anys, en les escoles i centres d'Educació Infantil, de primer cicle, de la Comunitat Valenciana, durant el curs 2012-2013, per mitjà de la concessió del bo d'escolarització d'Educació Infantil de primer cicle.
Beneficiaris.- Poden participar en la convocatòria i sol·licitar els bons d'escolarització d'Educació Infantil de primer cicle per al seu alumnat:
- Els titulars de centres docents de la Comunitat Valenciana
- Els concessionaris de la gestió d'una escola d'Educació Infantil de primer cicle que, fins al 31 de maig del 2012, disposen d'unitats autoritzades d'Educació Infantil de primer cicle per al curs 2012-2013.
- Quan el beneficiari siga una persona jurídica, els membres associats del beneficiari que es comprometen a efectuar la totalitat o part de les activitats que fonamenten la concessió de la subvenció en nom i per compte del primer tindran igualment la consideració de beneficiaris, d'acord amb el que establix la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (article 11.2).
Termini de presentació.- El termini per a la remissió de la sol·licitud via telemàtica i documentació impresa serà entre els dies 25 de juny i 6 de juliol del 2012.
Impresos associats:
Informació complementària: Enlaç web Educació

- Els centres han de presentar la sol·licitud de l'ajuda via telemàtica i en paper d'acord amb el manual d'ajuda que estarà disponible en la pàgina web .
- La sol·licitud, una vegada s'haja enviat telemàticament, serà impresa i firmada i presentada junt amb els documents requerits, davant de la Direcció General d'Ordenació i Centres Docents o a través de qualsevol dels llocs indicats a continuació:
. En els registres dels òrgans administratius a què es dirigisquen o davant de qualsevol òrgan administratiu que pertanga a l'Administració General de l'Estat, a la de qualsevol administració de les comunitats autònomes, o a la d'alguna de les entitats que formen l'Administració local si, en este últim cas, s'ha subscrit el conveni oportú, així com en les representacions diplomàtiques o oficines consulars d'Espanya a l'estranger.
. També en qualsevol oficina de Correus. En este cas s'haurà de presentar en sobre obert perquè es puga estampar el segell i la data en l'imprés de sol·licitud i en la còpia.
- I, preferentment, en:
REGISTRE DE LA DIRECCIÓ TERRITORIAL D'EDUCACIÓ, FORMACIÓ I TREBALL - ALACANT
C/ CARRATALÁ, 47
03007 Alacant/Alicante
Tel: 012
REGISTRE DE LA DIRECCIÓ TERRITORIAL D'EDUCACIÓ, FORMACIÓ I TREBALL - CASTELLÓ
AVDA. DEL MAR, 23
12003 Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
Tel: 012
REGISTRE DE LA DIRECCIÓ TERRITORIAL D'EDUCACIÓ, FORMACIÓ I TREBALL - VALÈNCIA
C/ GREGORIO GEA, 14
46009 Valencia
Tel: 012
REGISTRE GENERAL DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, FORMACIÓ I OCUPACIÓ
AVDA. CAMPANAR, 32
46015 Valencia
Tel: 961970062

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia