lunes, 25 de junio de 2012

ajudes destinades al foment de l’ocupació estable i altres mesures per a la creació d’ocupació per a l’exercici 2012 // ayudas destinadas al fomento del empleo estable y otras medidas para la creación de empleo para el ejercicio 2012

1. Objecte i àmbit. 1. Esta orde té per objecte afavorir la contractació i l’estabilitat en l’ocupació dels desocupats amb més dificultats d’accés al mercat laboral: jóvens, dones, majors de 45 anys, parats de llarga duració i persones amb discapacitat.
2. Les contractacions s’han d’efectuar en 2012 i executar-se en centres de treball radicats a la Comunitat Valenciana. No obstant això, també resultarà subvencionable la contractació durant l’últim trimestre de 2011 de persones amb discapacitat.
2. Beneficiaris. 1. En qualitat d’ocupadores, poden ser beneficiàries:
a) Amb caràcter general, les empreses, qualsevol que siga la seua forma jurídica, les persones físiques i les entitats privades sense ànim de lucre, amb àmbit d’actuació a la Comunitat Valenciana.
b) En el cas de les ajudes per contractació indefinida de persones amb discapacitat i adaptació del lloc de treball, qualsevol ocupador, incloses les cooperatives de treball associat que incorporen treballadors amb discapacitat com a socis.
Els treballadors amb discapacitat contractats poden beneficiar-se de l’ajuda per adaptació de lloc si no l’haguera sol·licitat el seu ocupador.
5. Sol·licitud i documentació general
1. Dirigides al SERVEF, les sol·licituds es presentaran en imprés normalitzat a les direccions territorials d’Ocupació, sense perjuí de la presentació d’acord amb les disposicions de l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, inclosa, si és el cas, la tramitació telemàtica.  ...
6. Termini de presentació de sol·licituds. 1. Sense perjuí de les excepcions que s’indiquen a continuació, les sol·licituds s’han de presentar en el termini de dos mesos des de la contractació objecte de l’ajuda, sense que en cap cas puguen presentar-se després del 28 de setembre de 2012. Per a les contractacions efectuades en el període de 2012 previ a la publicació de l’orde, el termini de dos mesos s’iniciarà l’endemà d’esta publicació.{del 26 de juny al 25 d'agost de 2012,a.i.}
2. Per a les ajudes del títol III, el termini de presentació de sollicituds és de quaranta dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació de l’orde. {del 26 de juny al 4 d'agost de 2012,a.i.}
3. Les sol·licituds d’ajudes pel manteniment o transformació de contractes efectuats en l’últim trimestre de 2011 a què fa referència el títol IV s’han de presentar en el termini de dos mesos des de la publicació de l’orde.
TÍTOL II
Programa d’incentius a la contractació indefinida inicial de jóvens, dones, majors de 45 anys i parats de llarga duració.
13. Objecte i condicions. 1. L’objecte d’este programa és fomentar la contractació indefinida inicial dels col·lectius amb més dificultats d’accés a una ocupació estable: jóvens menors de 30 anys, dones, majors de 45 anys i parats de llarga duració.
TÍTOL III
Programa d’incentius a la conversió en indefinits dels contractes temporals de jóvens i dones
16. Objecte i condicions. 1. L’objecte d’este programa és fomentar l’estabilitat en l’ocupació dels col·lectius més afectats per la temporalitat laboral: dones i jóvens menors de 30 anys.
TÍTOL IV
Programa d’incentius a la contractació de treballadors amb discapacitat per empreses del mercat ordinari
18. Objecte i condicions. 1. Este programa té per objecte afavorir la inserció de les persones amb discapacitat en el mercat ordinari de treball.
TÍTOL V
Altres incentius a la creació d’ocupació estable
 
23. Objecte. Este títol té per objecte incentivar la regularització del treball al domicili regulat en l’article 13 de l’Estatut dels Treballadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia