miércoles, 13 de junio de 2012

es convoquen places a les residències juvenils de l’IVAJ.GVA JOVE per al curs 2012/2013, per a jóvens estudiants.

Primer.- Convocar places a les residències juvenils de l’Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove, per al curs acadèmic 2012/2013, per a jóvens estudiants.
Segon.- Aprovar les bases que regiran la convocatòria, que s’inclouen com a annex I a la present resolució.
Tercer.- Aprovar el corresponent model normalitzat de sol·licitud (annex II).  
ANNEX I 
Bases
1. Objecte de la convocatòria.  Es convoquen places de residents per a jóvens estudiants a les residències juvenils de l’Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove per al curs acadèmic 2012/2013, d’acord amb les condicions següents:
1.1. El programa oferit consistirà en l’allotjament i la pensió alimentària completa. La pensió alimentària completa consistirà en desdejuni, dinar i sopar. L’allotjament es farà d’acord amb les condicions particulars de cada residència.
1.2. A l’efecte de la present convocatòria, tant per als estudis universitaris com per als no universitaris, es considerarà curs acadèmic lectiu el que en el seu moment fixen la universitat corresponent i la Conselleria d’Educació.
1.3. La plaça que s’obtinga s’estendrà fins a l’acabament dels estudis oficials.
1.4. A l’efecte d’esta convocatòria, es considerarà «cap de setmana» des de la vesprada del divendres fins a la vesprada de diumenge.
1.5. Durant els caps de setmana, la residència juvenil Mare de Déu del Lledó prestarà el servei d’allotjament, però no el d’alimentació, fins al desdejuni de dilluns.
1.6. La residència juvenil Mare de Déu del Lledó romandrà tancada durant la setmana de festes locals de la Magdalena, de Castelló de la Plana, i no prestarà cap servei d’allotjament ni d’alimentació.
1.7. La residència juvenil Sant Crist del Mar romandrà tancada durant els caps de setmana i no prestarà servei d’alimentació fins al desdejuni de dilluns.
1.8. Les residències juvenils romandran tancades durant les vacances escolars de Nadal i de Setmana Santa; no obstant això, a la residència La Florida, la direcció podrà autoritzar-hi la permanència als residents que ho sol·liciten i si els motius es consideren prou justificats.
1.9. Les residències acolliran estudiants dels nivells educatius universitaris i no universitaris.
1.10. El nombre de places convocades per al curs acadèmic 2012/2013 a les residències juvenils de la Generalitat són les següents:
– Residència Juvenil Mare de Déu del Lledó: 76 places
· 15 places en habitacions individuals
· 61 places en habitacions dobles
– Residència Juvenil Universitària La Florida: 90 places, en habitacions individuals
– Residència Juvenil Sant Crist del Mar: 23 places
· 15 places en habitacions dobles
· 8 places en habitacions quàdruples
Les places vacants que es puguen produir per renúncia dels residents que han renovat la plaça per al curs 2012-2013, o per altres motius, s’incorporaran a les places convocades.
2. Requisits dels sol·licitants. Les persones que sol·liciten una plaça en alguna de les residències juvenils objecte d’esta convocatòria hauran de ser estudiants d’estudis reglats i tindre una edat compresa entre els 14 i els 30 anys, ambdós inclosos, en el moment de fer-ne la sol·licitud.
No podran participar en la convocatòria els antics residents als quals s’haja revocat la plaça en alguna de les residències de l’IVAJ.GVA JOVE per alguna de les causes següents:
– Organització o participació en actes en què s’alterà l’ordre i la bona convivència a la residència juvenil.
– Participació en actes en què s’atemptà contra els béns de la residència.
– Participació en actes en què es menyspreà la dignitat i la intimitat d’altres persones.
4. Sol·licituds i termini de presentació. 4.1. Cada sol·licitant haurà de presentar, degudament emplenat, un imprés de sol·licitud, d’acord amb el model que figura en l’annex II.
L’imprés l’haurà d’emplenar i signar la persona interessada, i, en el cas dels menors d’edat, el pare, la mare o el tutor/a haurà d’emplenar i signar l’autorització expressa que figura en l’apartat D, perquè l’IVAJ.GVA JOVE puga efectuar la comprovació de les dades de residència i identitat del sol·licitant a través del Sistema de Verificació de Dades de Residència i Identitat (Decret 165/2010, de 8 d’octubre, del Consell, pel qual s’estableixen mesures de simplificació i de reducció de càrregues administratives en els procediments gestionats per l’administració de la Generalitat i el seu sector públic).
4.2. Si de la comprovació efectuada resultara alguna discordança amb les dades facilitades per la persona interessada, l’òrgan instructor estarà facultat per a dur a terme totes les actuacions necessàries per a la seua verificació.
4.3. Els models de sol·licituds es facilitaran als serveis centrals de l’IVAJ.GVA JOVE a València, a les unitats territorials de l’IVAJ.GVA JOVE d’Alacant i a Castelló, a les residències juvenils i en el web de l’IVAJ.GVA JOVE (www.gvajove.es).
4.4. Les sol·licituds es podran presentar al Registre de l’Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove (carrer de l’Hospital, 11, València, 46001), als de les unitats territorials de l’IVAJ.GVA JOVE d’Alacant (Rambla de Méndez Núñez, 41, 03002 Alacant) o de Castelló (carrer dels Orfebres Santalínea, 2, 12005 Castelló de la Plana), a les mateixes residències juvenils o en qualsevol dels llocs que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
4.6. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 14 de juny al 7 de julio de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia