domingo, 26 de abril de 2009

7 de maig. Dia de la persona emprenedora. Forum d'Emprenedors a Fira València.

El proper dijous 7 de maig es realitza una macrojornada en Fira València, al pabelló 5 'Centre d'esdeveniments'; el "Dia de la persona emprenedora"
Esta jornada està promoguda per el Ministeri d'Industria, Turisme i Comerç, i per la Generalitat Valenciana, i l'IMPIVA.
En ella, es realitzaran accions i xarrades, i col·loquis, a més d'oferir assesorament, intercanvi d'experiències, i tot un ventall d'iniciatives per orientar als nous i noves emprenedors/es valencians/es que fan els seus primers pasos en la dura tasca de crear una empresa o un negoci.
Activitats: Innovació i creixement, Creació d' empreses, Plenari y actes socials, Coaching, Management i Escoles de Negoci, Internet, Intercooperació.
Zona d'aprenentatge experiencial: Tallers de formació experiencial, en els quals mitjançant jocs, es potèncien diferents habilitats com ara: Lideratge, Treball en Equip, Negociació, Creativitat, Presa de Decisions, Organització, etc... L'objectiu es involucrar als assistents utilitzant activitats lúdic-formatives.
Box-emprenedor: Espai dirigit tant a persones emprenedores, com a empreses ja constituides, on experts en diferents temàtiques relacionades amb la creació i consolidació d'empreses, oferiran informació i assesorament concret al voltant de qualsevol tema relacionat amb la gestió empresarial. Cada sessió tindrà una duració de 20 minuts.
- FINANCIACIÓ PRIVADA
- ESTRATÈGIA i ENFOCAMENT AL MERCAT
- FINANCIACIÓ PÚBLICA
- FINANCIACIÓ DE LA INNOVACIÓ
- PROJECCIÓ DE PROJECTES
- ORGANITZACIÓ
- HABILITATS DIRECTIVES
- VIABILITAT ECONÒMICA
- ASPECTES LEGALS DE LA POSADA EN MARXA
- INTERNACIONALITZACIÓ

Clikant al títol del 'post' accediràs a la pàgina oficial de la organització d'aquest event, i et podràs inscriure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia