miércoles, 18 de septiembre de 2013

1 plaça de director de l’escola infantil municipal (-A2- Mestre). Ajuntament d’Aielo de Malferit (Vall d' Albaida-València)

Ajuntament d’Aielo de Malferit (Vall d' Albaida-València)
Convocatòria per a la provisió en propietat d’una plaça de director de l’escola infantil municipal, grup A2. [2013/8873] (pdf 114KB) Convocatoria para la provisión en propiedad de una plaza de director de la escuela infantil municipal, grupo A2. [2013/8873] (pdf 114KB)
Per Resolució d’Alcaldia número 230/2013, s’han aprovat les bases que han de regir la convocatòria de les proves selectives per a proveir en propietat una plaça de director de l’escola infantil municipal, mitjançant concurs oposició lliure.
Les bases apareixen publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València número 208 de data 2 de setembre de 2013.
La convocatòria del procés selectiu es farà mitjançant anunci en el Boletín Oficial del Estado, i a partir d’esta publicació s’iniciaran els respectius terminis de 20 dies naturals per a la presentació d’instàncies.
Els successius anuncis corresponents a esta convocatòria es publicaran, si escau, en el Butlletí Oficial de la Província de València i al tauler d’edictes de l’Ajuntament. www.aielodemalferit.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia