sábado, 7 de septiembre de 2013

proves selectives per proveir 24 places per dur a terme el Curs bàsic de policia local que ha d’impartir l’EBAP durant el període 2013-2014. Escola Balear d’Administració Pública

RESOLUCIÓ
1.
Aprovar la convocatòria del Curs bàsic de policia local, 38a promoció, que s’ha de dur a terme durant els anys 2013 i 2014 a l’illa d’Eivissa.
2. Aprovar les bases que han de regir el procés selectiu per cobrir les 24 places del Curs bàsic de policia local, que s’adjunten com a annex 1 d’aquesta Resolució.
3. Aprovar el barem de puntuació de les proves físiques, que s’adjunta com a annex 2, i el temari de la prova de coneixement, que s’adjunten com a annex 3.
4. Designar el tribunal qualificador d’aquest procés selectiu, que estarà constituït pels membres que s’indiquen en l’annex 4.
5. Aprovar els models de sol·licitud i de les declaracions jurades, que s’adjunten com a annexos 5, 6, 7, 8 i 9.
6. Publicar aquesta convocatòria en el i en els taulers d’anuncis de l’EBAP i dels consells Butlletí Oficial de les Illes Balears insulars de Menorca, d’Eivissa i de Formentera.
ANNEX 1
Bases de la convocatòria
1. Normes generals 1.1. L’objecte d’aquestes bases és regular la convocatòria i les proves selectives per proveir 24 places per dur a terme el Curs bàsic de policia local que ha d’impartir l’EBAP durant el període 2013-2014. Una vegada acabada la selecció podran ser admesos 24 alumnes i fins a un 20 % addicional.
1.2. Els aspirants seleccionats han de superar un curs bàsic d’un mínim de 800 hores impartit per l’EBAP durant el període 2013-2014.
Aquest curs es farà a l’illa d’Eivissa.
No obstant això, l’EBAP es reserva el dret d’impartir determinades matèries del curs en alguna de les altres seus de l’Escola per tal de racionalitzar els recursos i per economia de mitjans.
1.3. El contingut i les característiques del curs es regulen per mitjà del manual de l’alumne que s’ha d’aprovar per resolució de la presidenta de l’EBAP.
1.4. Els aspirants membres d’altres cossos i forces de seguretat pública que superin el procés selectiu, després d’obtenir la condició d’alumne, podran sol·licitar a l’EBAP la convalidació de les matèries de la seva formació de capacitació coincidents amb les del curs bàsic que es convoca. Aquesta convalidació, la valorarà la Junta d’Avaluació del curs.
1.5. Les proves de selecció són les que detalla el punt 6 d’aquestes bases.
2. Requisits i condicions generals dels aspirants Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir, en la data d’acabament del termini de presentació de les sol·licituds, els requisits següents, que han de mantenir durant tot el procés:
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Tenir 18 anys complerts i no excedir l’edat de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol acadèmic de batxiller o equivalent.
d) No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi o redueixi el desenvolupament correcte de les funcions.
e) No haver estat separat del servei de l’Administració local, autonòmica o estatal, ni estar inhabilitat per exercir la funció pública.
f) No tenir antecedents penals per delictes dolosos.
g) Estar en possessió del permís de conduir de la classe B. Així mateix, els aspirants han d’estar en possessió del permís de conducció de la classe A que preveu el Reglament general de conductors, aprovat pel Reial decret 772/1997, de 30 de maig, o el de la classe A2 al qual es refereix el Reglament general de conductors, aprovat pel Reial decret 18/2009, de 8 de maig.
h) estableix la base 3.4 h.
3. Sol·licituds. 3.1. Les persones interessades a participar en les proves selectives han de presentar una sol·licitud que s’ha d’ajustar al model oficial, adjunt com a annex 5.
3.2. Les sol·licituds per prendre part en aquestes proves selectives s’han de presentar en el Registre General de l’EBAP o bé en la forma que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. La sol·licitud s’ha de registrar i, així mateix, s’ha de segellar tota la documentació que s’hi adjunti.
3.3. El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà del dia que es publiqui la resolució d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. [Núm. 123, 5 de setembre de 2013 Fascicle 206 - Sec. II. -] {del 6 al 23 de setembre de 2013, a.i.}
3.4. Juntament amb la sol·licitud emplenada correctament, els aspirants han de presentar la documentació següent:
a)
Fotocòpia compulsada del document nacional d’identitat.
b) Fotocòpies compulsades dels carnets de conduir.
c) Fotocòpia compulsada de la titulació requerida.
d) Declaració jurada del compromís de dur armes i utilitzar-les, si escau (s’ha d’ajustar al model oficial, adjunt com a annex 6).
e) Declaració jurada de no tenir antecedents penals (s’ha d’ajustar al model oficial, adjunt com a annex 7); l’administració de l’EBAP, superat el procés selectiu, demanarà d’ofici el certificat oficial corresponent.
f) Declaració jurada en què es faci constar que es tenen les condicions físiques necessàries per fer les proves físiques (s’ha d’ajustar al model oficial, adjunt com a annex 8).
g) Declaració jurada en què es faci constar que no ha estat separat del servei de les administracions local, autonòmica o estatal, ni inhabilitat per a l’exercici de la funció pública (s’ha d’ajustar al model oficial, adjunt com a annex 9).
h) Resguard acreditatiu del pagament de la taxa per inscripció en els processos selectius per a l’accés a cursos de l’EBAP (DUI, exemplar per a l’Administració), en el qual hi ha d’haver el segell de l’entitat bancària que justifiqui el pagament esmentat. L’import de la taxa és de 13,38 euros, d’acord amb el que disposa la Llei 11/1998, de 14 de desembre, sobre el règim específic de taxes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 163, de 24 de desembre), modificada per la Llei 15/2012, de 27 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’any 2013.
Els drets d’examen s’han d’ingressar mitjançant el document unificat d’ingrés (DUI) habilitat a aquest efecte, en qualsevol de les entitats bancàries que s’indiquen a continuació:
La Caixa
Sa Nostra
BBVA
Banc de Crèdit Balear
Banca March

El pagament de la taxa no suposa en cap cas el tràmit de presentació de la sol·licitud davant l’Administració dins el termini establert i en la forma prevista en aquesta convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia