lunes, 2 de septiembre de 2013

Pla Especial davant el Risc Radiològic de la Comunitat Valenciana. // Plan Especial ante el Riesgo Radiológico de la Comunitat Valenciana.

DECRETO 114/2013, de 30 de agosto, del Consell, por el que se aprueba el Plan Especial ante el Riesgo Radiológico de la Comunitat Valenciana.[2013/8576]
Artículo único. Aprobación del plan
Se aprueba el Plan Especial ante el Riesgo Radiológico de la Comunitat Valenciana, que se incorpora como anexo del presente decreto.
Contingut del Pla
El pla especial es compon de 6 volums:
I. Fonaments. Este apartat conté els fonaments legals i tècnics del pla, establix el seu caràcter de pla
director de la planificació territorial d’àmbit inferior i definix per tant, el contingut mínim dels plans d’actuació municipal davant del risc radiològic.

II. Anàlisi del risc. Este apartat descriu els usos de les radiacions ionitzants i establix els criteris de classificació i mecanismes d’accés a l’inventari actualitzat d’instal·lacions i activitats incloses en l’abast del pla especial.
III. Estructura i organització. Este apartat definix els òrgans de direcció i coordinació d’emergències que es constituïxen en funció de les diferents fases de l’emergència.
IV. Operativitat. En este apartat es definixen els procediments operatius que desenrotllen els diferents servicis, centres i organismes involucrats en el plaper a fer front a les situacions d’emergència derivades del risc radiològic.
V. Implantació i manteniment. En este apartat es descriuen les diferents fases que es duen a terme per a efectuar la implantació i el manteniment de l’operativitat del pla.
VI. Annexos
.
Annex I. Este annex conté una recapitulació de les definicions i els acrònims utilitzats en el pla especial.
Annex II. Este annex conté una recapitulació dels conceptes bàsics sobre el risc radiològic i acrònims usats en el text del pla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia