jueves, 26 de febrero de 2015

1 enginyer/a informàtic/a SIG (exp. 546/15), subgrup A1, adscrit/a al Servei TIC de la D.S. Generals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per decret de data 17 de febrer de 2015, ha resolt convocar concurs públic per al nomenament com a funcionari/a interí/ina temporal d’un/a Enginyer informàtic SIG, del grup A, subgrup A1, adscrit/a al Servei TIC de la D.S. Generals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
Les bases de selecció del citat concurs es troben a Administració de Personal de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (c/ 62, núm. 16, edifici B, planta baixa, sector A, Zona Franca, 08040- Barcelona) i al web www.amb.cat.
Les persones interessades, hauran de presentar la sol·licitud acompanyada de currículum vitae detallat i fotocopia dels documents acreditatius dels mèrits que al·leguin, durant el termini de vint dies naturals, a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al DOGC, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.{del 27 de febrer al 18 de març de 2015, a.i.}
Les sol·licituds també podran ser presentades d’acord amb el que determina l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre (RJPA).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia