miércoles, 18 de febrero de 2015

Campanya de Temps Lliure Juvenil en la modalitat d'oferta concertada i oferta lliure per a l'any 2015 (IVAJ.GVA JOVE).

Objecte.- L'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove oferix places de les seues instal·lacions, en modalitat d'oferta concertada i oferta lliure, a entitats prestadores de servicis a la joventut per al compliment dels seus fins, i oferix els servicis d'acampada als grups juvenils i a entitats que ho sol·liciten: 
- Modalitat oferta concertada: és l'ús de les instal·lacions juvenils per a la realització d'un programa d'activitats, en períodes entre 7 i 16 nits, d'acord amb les places oferides i tarifes corresponents. 
- Modalitat d'oferta lliure: és l'ús de les instal·lacions juvenils, per al desenrotllament d'un programa d'activitats, en períodes a partir d'una nit, d'acord amb les places oferides i tarifes corresponents.

Beneficiaris.- Podran sol·licitar l'ús de les instal·lacions objecte d'esta convocatòria associacions juvenils, centres escolars i la resta d'entitats públiques o privades, i també grups de jóvens que organitzen activitats de temps lliure juvenil sense ànim de lucre, i, en tot cas, a l'efecte de la realització d'un programa d'activitats per a un mínim de quinze persones. 
Cap participant podrà romandre més de setze dies seguits en la mateixa instal·lació.

Requisits.- Els sol·licitants han de ser associacions juvenils, centres escolars i la resta d'entitats públiques o privades, i també grups de jóvens que organitzen activitats de temps lliure juvenil sense ànim de lucre.
Lloc de presentació.- Les sol·licituds podran presentar-se en qualsevol dels llocs que establix l'article 38.4 de la LRJAP i PAC. En cas d’enviament per correu certificat, la presentació en l'oficina de correus es farà: 
- En un sobre obert, a fi que l'exemplar destinat a l'IVAJ.GVA JOVE siga datat i segellat en la part superior, abans de ser certificat, fent constar amb claredat el nom de l'oficina i la data, el lloc, l'hora i els minuts de la seua admissió. 
- En cas que la sol·licitud no estiga datada i segellada per l'oficina de correus corresponent, es coonsiderarà com a data vàlida de presentació aquella en què tinga entrada en el Registre de l'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove. 
També podran presentar-se a les oficines PROP i a les següents oficines de l'IVAJ.GVA JOVE:

UNITAT TERRITORIAL DE L'INSTITUT VALENCIÀ DE LA JOVENTUT.GENERALITAT JOVE (IVAJ.GVAJOVE) - CASTELLÓ
C/ ORFEBRES SANTALÍNEA, 2
12005 Castelló de la Plana/Castellón de la Plana 
Tel: 964558850
UNITAT TERRITORIAL DE L'INSTITUT VALENCIÀ DE LA JOVENTUT.GENERALITAT JOVE (IVAJ.GVAJOVE) - ALACANT
RAMBLA MÉNDEZ NÚÑEZ, 41
03002 Alacant/Alicante 
Tel: 966478100
INSTITUT VALENCIÀ DE LA JOVENTUT.GENERALITAT JOVE (IVAJ.GVAJOVE)
C/ HOSPITAL, 11
46001 Valencia 
Tel: 963108570

Termini.- Es podran presentar sol·licituds a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el DOCV núm. 7467, de 17/02/2015 i s'admetran sol·licituds fins a un mes abans de l'inici d'una activitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia