domingo, 22 de febrero de 2015

borsa de tècnic de grau mig esportiu, mitjançant concurs, de l'Ajuntament de Sóller (Mallorca-Illes Balears)

Primera. Lloc de treball. 1. És objecte d'aquestes bases la selecció de personal, mitjançant concurs, per crear una borsa de treball de Tècnic Mig Esportiu per a la substitució de la funcionària titular de la plaça durant la seva baixa per maternitat i excedència per a la cura de fills. 
2. Característiques del lloc de treball: Escala d'Administració Especial, subescala tècnica, grup A2, 100% de jornada, nivell de destinació 21. 
3. Funcions: Tramitar administrativament els expedients de l'àrea d'esports (ajudes econòmiques, convenis, concessions administratives, autoritzacions per a activitats, etc) i coordinar l'ús de les instal·lacions esportives municipals i els esdeveniments esportius. 
Tercera. Requisits de les persones aspirants. Els aspirants hauran de reunir, en la data d'expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, les següents condicions: 
(A) Ser espanyol o pertànyer a un estat membre de la Unió Europea, o a aquells estats en els quals, en virtut de tractats internacionals celebrats amb la Comunitat Europea (CE) i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors amb els terminis en què aquesta es trobi definida en el Tractat Constitutiu de la CE. També podran participar, amb la mateixa excepció que en el paràgraf anterior, els cònjuges dels espanyols i d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, i els seus descendents i els de el seu cònjuge sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat que visquin al seu càrrec. Aquest últim benefici serà igualment d'aplicació a familiars nacionals d'altres estats quan així es demani als tractats internacionals celebrats per la CE i ratificats per l'Estat Espanyol. 
(B) Tenir complerts 18 anys d'edat a la data de la convocatòria i no excedir l'edat màxima de jubilació forçosa. Únicament als efectes d'edat màxima, es compensarà el límit dels serveis prestats amb anterioritat a l'Administració local, qualsevol que fos la naturalesa d'aquests serveis. 
(C) Titulació acadèmica requerida: estar en possessió d'alguna diplomatura relacionada amb el món esportiu. En cas de titulacions obtingudes a l'estranger, l'aspirant haurà d'estar en possessió de la credencial que acrediti la seva homologació o de la credencial per a l'exercici de la professió corresponent. 
Les persones d'altres estats pels quals és aplicable el dret a la lliure circulació o estrangers amb permís de residència permanent o permís de treball i residència en vigor o en tràmit de renovació que no siguin hispanoparlants han d'acreditar, a més, un coneixement adequat de castellà mitjançant una prova específica. 
(D) No patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedeixi el compliment de les funcions corresponents. 
(I) No haver estat separat o acomiadat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a l'exercici de les funcions públiques per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les quals exerceix en el cas de personal laboral, en el qual hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de pertànyer a un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes, l'accés al servei públic. 
(F) No estar sotmès a cap causa d'incapacitat específica d'acord amb la normativa vigent. 
(G) Abans de prendre possessió de la plaça, la persona interessada haurà de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni realitza cap activitat en el sector públic delimitat per l'art. 1 de la Llei 53/1984, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. Si realitza alguna activitat privada, inclosa la de caràcter professional, haurà de declarar-ho en el termini de deu dies naturals, perquè la Corporació acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat. 
Quarta. Instàncies. 1. Les sol·licituds, dirigides a l'Alcalde, es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament durant el termini de 15 dies hàbils comptats a partir de l'endemà al de la publicació de la convocatòria en el BOIB. Si l'últim dia de presentació de sol·licituds fora en dia inhàbil, el termini s'entendrà ampliat fins al dia hàbil següent.{del 22 de febrer a l' 11 de març de 2015, a.i.} ... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia