jueves, 19 de febrero de 2015

proves d’aptitud per a l’obtenció del títol de gestor administratiu. Conselleria de Governació i Justícia - GVA-.

Primer.- Convocar les proves d’aptitud per a obtindre el títol de gestor administratiu i aprovar les bases per les quals es regiran les proves esmentades, incloses com a annex I d’esta orde.
Segon.- Aprovar el temari de les proves, incorporat com a annex II d’esta orde, així com el model de sol·licitud per a concórrer a la convocatòria, que figura en l’annex III.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de les proves d’aptitud per a l’obtenció del títol de gestor administratiu
I. Normes generals
Primera. Lloc de realització de les proves. 1. Les proves d’aptitud per a l’obtenció del títol de gestor administratiu es desenrotllaran a la ciutat de València.
2. De conformitat amb el que s’indica en l’apartat 1 de la base novena d’esta convocatòria, el tribunal encarregat de qualificar les proves acordarà el lloc concret, la data i l’hora de la realització.
II. Requisits
Segona. Requisits per a concórrer a la convocatòria. 1. Podran concórrer a les proves d’aptitud aquells que, a la data d’expiració del termini de presentació de sol·licituds, tinguen els requisits següents:
) Ser espanyol, nacional d’un estat membre de la Unió Europea, dels altres signataris de l’acord sobre l’espai econòmic europeu, o d’un país que concedisca reciprocitat de títols i drets.

) Ser major d’edat.

) No haver sigut separat per mitjà d’expedient disciplinari del servici de cap de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques, en l’àmbit de cap dels estats membres de la Unió Europea, dels altres signataris de l’acord sobre l’espai econòmic europeu o dels països amb què hi haja convenis de reciprocitat.

) Estar en possessió o en condicions d’obtindre algun d’estos títols:

– Llicenciatura en Dret.
– Llicenciatura en Ciències Econòmiques.
– Llicenciatura en Ciències Empresarials.
– Llicenciatura en Ciències Polítiques.
– Llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses.
2. En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, s’haurà d’estar en possessió de la credencial de l’autoritat competent que n’acredite l’homologació. Igualment seran vàlids els títols de grau equivalents als títols ressenyats, d’acord amb el que establix el Reial Decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’establix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, degudament verificats i inscrits en el Registre d’Universitats, Centres i Títols.
III. Sol·licituds
Tercera. Sol·licituds. 1. Aquells que vulguen prendre part en les expressades proves d’aptitud subscriuran la corresponent sol·licitud, dirigida al president del Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de la Comunitat Valenciana, d’acord amb el model arreplegat en l’annex III d’esta orde de convocatòria.
2. L’imprés de sol·licitud serà facilitat gratuïtament pel Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de la Comunitat Valenciana i pels col·legis oficials de gestors administratius de València, Alacant i Delegació de Castelló de la Plana.
Este imprés de sol·licitud figura en la pàgina web (http://consejogestorescv.com).
Quarta. Termini i lloc de presentació de les sol·licituds. 1. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini d’un mes, a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 20 de febrer al 20* de març de 2015, a.i.}

2. Les sol·licituds, degudament omplides i firmades, es dirigiran al president del Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de la Comunitat Valenciana i es podran presentar en la seu d’este, en la dels col·legis oficials de gestors administratius de València i Alacant, en la de la Delegació de Castelló, així com en qualsevol dels llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Als efectes previstos en el paràgraf anterior, les seus de les corporacions de dret públic mencionades són les següents:
) Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de la Comunitat Valenciana, c/ Poeta Quintana, 1 (46003 València).

) Col·legi Oficial de Gestors Administratius de València, a la mateixa direcció.

) Delegació del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de València a Castelló,  c/ Pintor Orient, 6 (12001 Castelló de la Plana).

) Col·legi Oficial de Gestors Administratius d’Alacant,  c/ García Morató, 18 (03004 Alacant).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia