miércoles, 18 de febrero de 2015

Inscripció d'alumnat oficial, tant presencial com de That's English, per a la realització de la prova de certificació dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües dels ensenyaments d'idiomes de règim especial en les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Valenciana corresponent a la convocatòria 2015.

Interessats: Alumnat oficial de les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Valenciana.
Requisits: 1. Per a inscriure's en la prova de certificació dels distints nivells A2, B1, B2, C1 i C2 del Marc Comú Europeu de Referència (MCER), serà requisit imprescindible tindre 16 anys complits l'any natural en què es realitza la prova.

2. Alumne matriculat en el present curs en una escola oficial d'idiomes de la Comunitat Valenciana:
a) Haurà de formalitzar la seua inscripció exclusivament per via telemàtica.

b) No podrà presentar-se a la prova de certificació en qualitat d'alumne no matriculat, en cap altra escola oficial d'idiomes de la Comunitat Valenciana en el mateix idioma o idiomes en què ja està matriculat com a alumne oficial. 

c) En cas que l'alumne haja presentat renúncia a la seua matrícula oficial en un idioma o idiomes i esta haja sigut acceptada, podrà matricular-se en la prova de certificació del dit idioma o idiomes en qualsevol escola oficial d'idiomes de la Comunitat Valenciana com a alumne no matriculat (lliure) en el període corresponent a estos.

d) L'alumnat matriculat en cursos no conduents a la prova de certificació, podrà presentar-se a la dita prova, del mateix idioma que curse, prèvia renúncia condicionada a la seua matrícula oficial en el moment de formalitzar la matrícula per a la prova de certificació, i podrà continuar assistint a les classes presencials del grup en què es va matricular en el curs vigent, i fins a la finalització de la docència (segons el calendari escolar).
El mateix criteri s'aplicarà a l'alumnat que, matriculat en l'últim curs dels nivells en què resulta necessària la superació de la prova de certificació, desitge presentar-s'hi en un nivell superior diferent del matriculat.
Ambdós en el període que correspon a la matrícula de l'alumnat no matriculat (lliure).
Termini: La inscripció per a la prova de certificació de la convocatòria 2015, per a l'alumnat matriculat en el curs 2014-2015 en les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Valenciana, es realitzarà segons el calendari següent:

1. Alumnat presencial: El període d'inscripció, serà des de les 09:00 hores del dia 16 de febrer a les 15:00 del dia 26 de febrer de 2015.

2. Alumnat de That's English:
El període d'inscripció, serà des de les 09:00 hores del 18 de maig a les 15:00 hores del 20 de maig de 2015.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia