domingo, 22 de febrero de 2015

1 plaça d’Educador/a per a la llar d'infants de Bellver de Cerdanya. Ajuntament de Bellver de Cerdanya (Lleida)

PRIMERA. Normes Generals És objecte de les presents bases la convocatòria amb caràcter temporal d’una plaça d’educadora per a la Llar d’infants així com la creació d’una borsa de treball per a cobrir les vacants que es puguin produir en el servei.
La plaça referida està adscrita a la Llar d’Infants de l’Ajuntament i les tasques que té encarregades són les pròpies relacionades amb el lloc de treball d’educadora de llar d’infants i participació en activitats educatives relacionades amb la Llar d’infants proposades per la direcció del centre.
SEGONA. Jornada de treball i funcions. La durada del contracte serà d’un curs podent prorrogar-se el contracte per mutu acord amb el/la treballador/a.
La retribució és la estipulada a la relació de llocs de treball.
Funcions:
Les funcions a realitzar pel personal adscrit al lloc de treball d’Educador/a de la Llar d'infants són, a títol enunciatiu, entre d'altres:
- Responsable d’un grup concret d’infants: Funcions educatives, sanitàries i socials.
- Atenció directa als infants en el seu desenvolupament de la personalitat individual i social, tant en el camp físic com psíquic.
- Intervenció adreçada a facilitar a l’infant el desenvolupament de l’autoestima i d’una conducta progressivament autònoma.
- Organització de l’ambient d’aprenentatge i mediació entre l’infant i el seu entorn familiar i social.
- Corresponsable del bon funcionament de l’escola a nivell global.
- Tenint en compte l’orientació i la línia pedagògica del Centre s’exigirà participar en els processos de formació proposats per la direcció per a la seva aplicació.
- Participar en la programació, organització i execució d’activitats de lleure infantil i juvenil que es diguin a terme tant fora com dins de l’àmbit educatiu de la Llar d’Infants.
- Altres funcions de caràcter similar que li siguin atribuïdes.
TERCERA. Condicions d’Admissió d’Aspirants Per a poder participar en els processos selectius serà necessari reunir els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa a l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic
b) Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
c) Tenir complerts setze anys i no excedir, si s’escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver estat separat mitjançant un expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a llocs o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les que desenvolupen en el cas del personal laboral, en el que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública.
e) Titulació: Estar en possessió del títol de Tècnic superior en educació infantil, o de qualsevol altre títol declarat equivalent, acadèmicament i professional, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. L’exigència d’aquestes titulacions s’estableix en funció del redactat del Decret 282/2006, de 4 de juliol, pel qual es regulen el primer cicle de l'educació infantil i els requisits dels centres (DOGC núm. 4670, de data 20 de juliol de 2006) i d'altres resolucions vigents. 
QUARTA. Forma i termini de presentació d’instàncies. Les sol·licituds requerint prendre part en les corresponents proves d’accés, en les que els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents bases generals per a la plaça que s’opti, es dirigiran a l’alcalde, i es presentaran en el registre d’entrada de l’Ajuntament, situat a la plaça major núm. 12 de Bellver de Cerdanya codi postal 25720, o bé mitjançant el procediment que regula l’article 38.4 de la Llei 30/1992, en el termini de vint dies naturals a comptar des de l’endemà de la darrera publicació ja sigui la del BOP de Lleida o la de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 21 de febrer a l' 11 de març de 2015, a.i.}
Les bases íntegres es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida i en el taulell d’anuncis de l’Ajuntament.
En cas que per a la presentació de sol·licituds es faci servir el procediment regulat a l’article 38.4 l’aspirant haurà de remetre fax al número 973 51 02 47 adjuntant el comprovant de correus i consignant el nom i la convocatòria. La sol·licitud no serà admesa si és rebuda posteriorment a la data de finalització del termini assenyalat en l’anunci i en tot cas transcorreguts set dies a aquesta data sense que s’hagi rebut la documentació.  www.bellver.org 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia