domingo, 22 de febrero de 2015

borsa de treball de SOCORRISTES (grup C2). Ajuntament de Cocentaina.

Primera.- De l’objecte de la convocatòria. 1.- És l’objecte de la present convocatòria la creació d’una borsa de treball de SOCORRISTES (grup C2) per a futures contractacions, segons les necessitats de l’Ajuntament, amb caràcter de personal laboral i de duració determinada. 
2.- Les bases d'aquesta convocatòria es publicaran en el tauler d’edictes de la Casa Consistorial en la seu electrònica municipal i en el BOP d’Alacant. Tant la convocatòria com la resta d’anuncis es publicaran únicament en el tauler d’edictes de la Casa Consistorial en la seu electrònica municipal (www.cocentaina.sedelectronica.es
Segona.- De les condicions dels aspirants. 1.- Per a participar en aquesta borsa de treball és necessari: a) Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadà de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats en què s’aplique la lliure circulació de treballadors, per ser llocs de treball de caràcter laboral a més dels anteriors, poden participar les altres persones estrangeres que tinguen la seua residència legal a Espanya i que disposen de documentació acreditativa de l’autorització per a accedir sense limitacions al mercat laboral, tot això en els termes que preveu l’art. 57 de la Llei 7/2007, Estatut Bàsic de l’Empleat Públic. 
b) Tenir complits 16 anys i no excedir, si és el cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa. 
c) Estar en possessió del Graduat Escolar, en ESO, o equivalent. 
d) Estar en possessió de la titulació corresponent de socorrista aquàtic reconegut i/o homologat per la Conselleria de Governació. 
e) No patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedisca el normal exercici de les seues funcions. 
Els que tinguen la condició de minusvàlids, han d’acreditar l’aptitud per a l’exercici de les funcions corresponents a les places objecte d'aquesta convocatòria mitjançant dictamen expedit per un equip multiprofessional competent, d’acord amb el que estableix l’article 38.3 de la Llei 13/1982, de 7 d’abril d’integració social del minusvàlid. En qualsevol altre cas no seran admesos a aquesta borsa de treball.
f) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques.
g) No estar afectat per incompatibilitat o cap incapacitat per a prestar serveis en aquesta Administració Pública de conformitat amb el que establixen les lleis. 
Tercera.- De les sol·licituds. 1.- Les sol·licituds per a prendre part en aquest concurs s'han de dirigir al Sr. Alcalde-President de la corporació, i es pot utilitzar el model d’instància que figura en l’annex II, que serà facilitat a les persones interessades que així ho desitgen en l’oficina d’informació i registre d’aquest ajuntament, ubicada a plaça de la Vila, 1 i en la seu electrònica municipal (http://www.cocentaina.sedelectronica.es) en l’apartat CATÀLEG - OCUPACIÓ. 
2.- La presentació de sol·licituds ha d’efectuar-se en el Registre General de l’Ajuntament de Cocentaina en el termini de 15 dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el tauler d’anuncis de la corporació i l’apartat TAULER d’anuncis de la seu electrònica municipal (http://www.cocentaina.sedelectronica.es). {del 21 de febrer al 7 de març de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia