martes, 24 de febrero de 2015

1 tècnic/a d’Edificis. Ajuntament d'Esplugues de Llobregat (Barcelona)

La Junta de Govern Local, en sessió de data 6 de febrer de 2015, va aprovar les bases i convocatòria del concurs específic lliure per a la provisió d’un tècnic/a d’Edificis per cobrir una situació d’incapacitat temporal.
Les bases amb les condicions que regeixen aquesta convocatòria van aparèixer publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 17 de febrer de 2015.
El termini per a la presentació d’instàncies començarà a l’endemà d’aquesta publicació en aquest diari i durant el termini de 10 dies naturals.{del 25 de febrer al 6 de març de 2015, a.i.
La resta d’anuncis i notificacions d’aquesta convocatòria i el seu procés, es faran en el Tauler Virtual d’Edictes de la Corporació (http://oficinavirtual1.esplugues.cat/sede/JSP/sede/portal/index.jsp), en els termes previstos a l’article 59.5, b) de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener. També es donarà publicitat en el web municipal: www.esplugues.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia