miércoles, 25 de febrero de 2015

borsa de treball de Treballadors/es Socials. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

BASES ESPECÍFIQUES
1 – OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L’objecte de la present convocatòria és fer una borsa de treball de treballadors/es socials, per cobrir contractacions temporals o possibles substitucions mitjançant concurs públic, valorant-se en tal cas les seves específiques capacitats i la millor adequació a les característiques dels llocs de treball a proveir.
2 – CONDICIONS DE LES PERSONES ASPIRANTS. Per participar a la convocatòria caldrà que les persones candidates reuneixin, abans de finalitzar el termini de presentació d’instàncies, els requisits següents:
a) Ser ciutadà/na espanyol/a, tenir la nacionalitat d’altres estats membres de la Unió Europea, o la d’altres estats en els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, en els termes en què aquesta es troba definida en el Tractat constitutiu de la Unió Europea.
b) Haver complert 16 anys i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de grau en Treball social o de diplomat/da en Treball social . Si no s’aporta un títol expedit per un centre estatal degudament reconegut, correspondrà a l’aspirant aportar la certificació de la validesa i homologació corresponent a la titulació aportada.
d) Estar en possessió del certificat de català de nivell C emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.
Els/les aspirants han de lliurar dins del termini de presentació d’instàncies un dels documents següents:
- Document que acrediti el coneixement de català mitjançant el corresponent certificat emès per la Direcció General de Política Lingüística o equivalent. Les equivalències s’especifiquen a l’Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística (DOGC núm. 4168, de 6 de juliol de 2004) modificada per l’Ordre VCP/13/2007, de 24 de gener (DOGC núm. 4811, de 31 de gener de 2007) i per l’Ordre VCP/17/2008, de 14 de gener (DOGC núm. 5057, de 28 de gener de 2008)
- Fotocòpia de la documentació acreditativa d’estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.
Les persones aspirants que no tinguin el certificat de nivell C, seran convocades mitjançant la llista provisional d’admesos/es i exclosos/es per tal de realitzar una prova específica de català adequada a aquest nivell, que tindrà una durada de 1,30 hores aproximadament i es qualificarà com a apte/a o no apte/a. Per a aquesta prova es comptarà amb l’assistència tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística. Els/les aspirants que no superin la prova restaran exclosos/es del procés selectiu i així seran declarats/des a la llista definitiva d’admesos/es i exclosos/es.
e) Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d’estar en possessió del nivell superior de coneixements de llengua castellana.
4 – PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. Totes les persones aspirants que desitgin prendre part al concurs, han de sol·licitar-ho mitjançant instància, en model normalitzat, dirigida a l’Alcaldia de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, manifestant que reuneixen totes i cadascuna de les condicions de capacitat i requisits a la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació d’instàncies.
Les sol·licituds es presentaran a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (podeu consultar l’horari d’atenció al públic en la web municipal (www.gramenet.cat)), dins del termini de quinze dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquestes bases al DOGC.{del 26 de febrer al 12 de març de 2015, a,i.}
Els/les aspirants que no formin part de l’actual llista d’espera de treballadors socials hauran d’adjuntar a la instància fotocòpia del DNI, curriculum vitae amb la documentació acreditativa dels mèrits al·legats per concursar segons s’especifica a l’apartat 5.2 d’aquestes bases. Si es presenten fotocòpies, no caldrà que aquestes siguin compulsades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia