martes, 17 de febrero de 2015

borsa de treball d' Auxiliar de clínica per a la Residència Reina Sofia, Ajuntament de Muro ( Mallorca-Illes Balears)

Ajuntament de Muro ( Mallorca-Illes Balears)Bases convocatoria borsa de treball auxiliar de clínica Residencia Reina Sofia 
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És la constitució d’una borsa de treball de la categoria auxiliar de clínica per a la Residència Reina Sofia, per a cobrir necessitats urgents, substitucions o places vacants, mitjançant contracte laboral temporal.
2. FUNCIONS. Seran les pròpies d’auxiliar de clínica de la Residència Reina Sofia de persones majors, i les relacionades amb el lloc de feina que li siguin encomanades pel regidor delegat de la Residència o la directora de la Residència. 
3. REQUISITS DELS ASPIRANTS. a. Ser espanyol o nacional d’un dels restants estats membres de la Unió Europea o d’aquells 
b. estats als quals sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors, en el termes prevists a la llei bàsica que reguli aquesta matèria i degudament acreditada. També hi poden participar els estrangers amb residència legal a Espanya. 
c. Haver complit 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa, d’acord amb el que disposa la legislació bàsica en matèria de funció pública. 
d. Tenir la titulació acadèmica de Tècnic/a en cures auxiliars d’infermeria, Tècnic/a en atenció a persones en situació de dependència o Tècnic/a en atenció sociosanitària o equivalent. En el cas de titulacions expedides a l’estranger, cal aportar l’homologació del corresponent Ministeri. 
e. No patir malaltia ni defecte físic ni psíquic que impedeixi el desenvolupament de les funcions pròpies d’auxiliar de clínica. 
f. No haver estat separat del servei de l’administració pública mitjançant expedient disciplinari, ni estar inhabilitat per l’exercici de funcions públiques. 
g. No estar sotmès en cap dels supòsits d’incapacitat ni afectat per cap dels motius d’incompatibilitat establerts a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, que regula el personal al servei de les administracions públiques o comprometre’s en el seu cas, a exercir l’oportuna opció en el període de temps que preveu l’article 10 de la disposició legal anterior, i no percebre pensió de jubilació, de retir o d’orfenesa. Dits requisits s’hauran de reunir per les persones aspirants a la data d’expiració del termini per a la presentació de les sol·licituds /instàncies. 
4. JORNADA LABORAL. La jornada laboral serà de quaranta (40) hores setmanals, distribuïdes de dilluns a diumenge. 
5. RETRIBUCIONS. Les retribucions brutes mensuals seran les previstes a la Plantilla de Personal del Pressupost Municipal de 2015. 
6. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS I DOCUMENTACIÓ. Les persones aspirants hauran de presentar en el registre general d’entrada, instància dirigida al batle-president, en el termini de 15 dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de l’anunci de convocatòria en el BOIB.{del 18 de febrer al 4 de març de 2015, a.i.} Els successius anuncis es publicaran únicament en el tauler d’edictes i a la pàgina WEB del’Ajuntament. Les persones aspirants hauran de manifestar a la instància que reuneixen tots i cada un dels requisits exigits a la base 3ª de la convocatòria, referits sempre a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. www.ajmuro.net/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia