miércoles, 25 de febrero de 2015

1 plaça d'auxiliar administratiu amb caràcter interí. Ajuntament d'Hostalric (Girona)

Bases per les quals es regirà el concurs oposició per a la provisió d’una plaça d’auxiliar administratiu amb caràcter interí. 
Primera.- Objecte de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria la provisió pel procediment de concurs oposició d’una plaça d’auxiliar de biblioteca, Grup C, realitzant 30h/setmanals en horari de matins i tardes. 
Característiques de la plaça: Plaça d’auxiliar de biblioteca, joventut i Serveis Socials, enquadrada en la plantilla de personal laboral d’aquest ajuntament.   ...
Segona.- Condicions i requisits que hauran de reunir o complir els aspirants i forma i termini de presentació d’instàncies. Les instàncies, dirigides al Sr. President de la corporació, es presentaran en el registre general d’aquesta, en hores d’oficina, durant el termini de quinze (15) dies naturals, a comptar des del dia següent a la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província i, s’haurà de manifestar que es reuneixin totes i cadascuna de les condicions que s’exigeixen en aquesta mateixa base.
Les instàncies hauran d'anar acompanyades dels següents documents:
- Títols exigits per concórrer a la convocatòria o còpia compulsada d’aquests.
- Original o fotocòpia compulsada dels documents acreditatius dels mèrits que s'al·leguin pel concurs, segons la taula de puntuació de la base sisena.
- Fotocòpia del DNI de l'aspirant.
- Currículum vitae, amb fotografia actualitzada.
Les instàncies també es podran presentar en la forma que determina l’art.38.4 de la llei 30/92, de 26 de novembre, del RJAP-PAC.
Els aspirants hauran de reunir els següents requisits:
1. Ésser ciutadà/na espanyol/a o d’un país de la Comunitat Europea, o tenir autorització de treball i residència d’acord amb la legislació vigent.
2. Haver complert els 18 anys d’edat i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.
3. No haver estat separat per resolució disciplinària ferma del servei de qualsevol administració pública i no trobar-se inhabilitat, per sentència ferma per a l’exercici de les funcions públiques.
4. Estar en possessió del nivell C en coneixements orals i escrits en llengua catalana. Cas que els aspirants no estiguin en possessió del certificat acreditatiu corresponent, el tribunal avaluarà mitjançant una prova aquests coneixements.
5. Estar en possessió del títol de batxiller o formació professional de segon grau o equivalent.
6. Tenir coneixements informàtics, ACTIC nivell bàsic. En cas contrari, els aspirants hauran de realitzar una prova informàtica.
7. Tenir un nivell d’anglès B1
8. Tenir carnet de conduir
Les titulacions hauran d’acreditar-se, com a màxim, en la data d’acabament del termini de presentació d’instàncies.
www.hostalric.cat  - Carrer Raval, 45 - 17450 Hostalric (Girona)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia