martes, 11 de agosto de 2015

1 netejador/a mitjançant concurs. Ajuntament de l'Arboç (Tarragona)

Es necessari contractar un/a netejador/a, com a personal temporal, a jornada parcial i amb una durada de setembre 2015 al juny  2016, i la creació d’una borsa de treball per un període de 8 anys.
Termini de presentació d’instàncies: 20 dies naturals comptats des de l’endemà de la darrera publicació de l’anunci de la convocatòria en el DOGC i el BOPT. {del 12 al 31 d'agost de 2015, a.i.}
A la sol·licitud s’adjuntarà:
- Fotocòpia del DNI o, si s’escau, passaport.
- Currículum vitae de l’aspirant, per valorar en la fase de concurs.
- Informe de vida laboral emès dins el mes anterior a la finalització del termini de presentació d'instàncies.
- Certificat de nivell bàsic de català (A2) (en el cas de que no s’aporti en aquest moment haurà de fer-se la corresponent prova de nivell).
- Documentació acreditativa dels mèrits que s’al·leguin als efectes de valoració en la fase de concurs (certificats d’empresa, certificat serveis prestats,...)
- L'acreditació del pagament de la taxa corresponent.
Les bases íntegres, estan publicades en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en la web municipal.
Es recorda, que l’Ordenança Fiscal Núm. 9, al seu Art. 8è, estipula una taxa de 13,78 € per a poder prendre part en concursos per a cobrir llocs de treball a l’Ajuntament .
www.arbocenc.orgCarrer Major, 26, 43720 L'Arboç, Tarragona - Teléfono:977 67 00 83

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia