jueves, 20 de agosto de 2015

10 beques per al curs 2015-2016, per a jóvens residents en les residències juvenils de l’Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove,

Primer. Convocatòria Convocar beques per a jóvens que tinguen la condició de residents en qualsevol de les residències juvenils de l’Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove
Segon. Aprovació de les bases Aprovar les bases que han de regir la convocatòria i el model de sol·licitud normalitzat que s’inclouen com a annex I i annex II a esta resolució, respectivament.
ANNEX I Bases 
Primera. Objecte de la convocatòria 1. Es convoquen beques per a jóvens que tinguen la condició de resident en qualsevol de les residències juvenils de l’Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove. 
2. El nombre de beques oferides és el següent: 
En la Residència Juvenil la Florida d’Alacant, 4 beques; en la Residència Juvenil Mare de Déu del Lledó de Castelló, 4 beques, i en la Residència Juvenil Sant Crist del Mar de Benicarló, 2 beques. Si alguna de les beques quedara vacant, es podrà assignar a les restants residències, segons l’orde de puntuació aconseguit pels residents. 
3. La concessió i l’aprofitament de la beca no implicarà cap vinculació laboral o administrativa amb la Generalitat Valenciana. 
Segona. Import de la beca i forma de pagament 1. L’import total de cada beca consistirà en l’exempció del pagament del 40 % de les quotes mensuals que els correspondria abonar, durant els mesos de setembre a desembre de l’any 2015, i els mesos de gener a juny de l’any 2016, corresponents al curs 2015/2016, en les residències juvenils de Sant Crist del Mar, Mare de Déu del Lledó i la Florida.
2. Respecte a les quotes mensuals que puguen haver satisfet ja els beneficiaris, es procedirà a la devolució del 40 % del preu de cada quota mensual pagada. 
Tercera. Criteris d’admissió de les persones sol·licitants 1. Las ajudes es concediran en règim de concurrència competitiva. 
2. Per a la concessió d’estes beques els sol·licitants hauran de complir els requisits següents: 
a) Tindre la condició de resident en qualsevol de les residències juvenils de l’IVAJ.GVA JOVE següents: la Florida, a Alacant; Mare de Déu del Lledó, a Castelló de la Plana, i Sant Crist del Mar, a Benicarló. 
b) No ser beneficiari d’una altra beca o ajuda de característiques semblants concedida per altres administracions públiques o ens públics o privats. ) Estar matriculat en un centre docent cursant estudis conduents a títols oficials impartits per les universitats de la Comunitat Valenciana; o realitzant cursos de cicles formatius i ensenyances artístiques, Ensenyança Secundària, Batxillerat, estudis universitaris, o ser estudiants estrangers que participen en accions de programes europeus o altres programes de cooperació internacional. 
3. Per al compliment dels requisits es presentarà la documentació que s’establix en la base quinta. 
4. Les persones sol·licitants hauran de tindre tots els requisits fixats en la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds. 
Quarta. Procediment i termini de presentació 1. El termini de presentació de sol·licituds començarà a partir del dia 3 de setembre de 2015 i acabarà el dia 30 de setembre de 2015, els dos inclosos. 
2. Les sol·licituds podran presentar-se en el Registre General de l’IVAJ.GVA JOVE de València (carrer de l’Hospital, 11, 46001, i carrer de la Guàrdia Civil, 21, 46020), en els registres de les unitats territorials de l’IVAJ.GVA JOVE d’Alacant (Rambla Méndez Núñez, 41, 03002) i de Castelló de la Plana (carrer dels Orfebres Santalínea, 2, 12005), o en qualsevol dels llocs que establix l’article 38.4 de la LRJAP i PAC.
... a pàgina web de l’IVAJ.GVA JOVE

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia