jueves, 6 de agosto de 2015

1 beca formativa, en l’Àrea mediambiental de l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

BASES PER A LA CONCESSIÓ DE BEQUES DE FORMACIÓ PER L'AJUNTAMENT DEL POBLE NOU DE BENITATXELL EN EL MARC DE LA ‘CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A AJUNTAMENTS DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT PER A BEQUES DE FORMACIÓ A JOVES DESOCUPATS, ANUALITAT 2015’. [Nº 150 de 06/08/2015]
L'objectiu primordial i finalitat d’estes bases és la formació dels joves en l'àmbit local mitjançant l'aplicació pràctica dels seus coneixements. En este sentit i per beneficiar-los, l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell s'ha adherit al programa finançat per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant, ‘Convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la província d’Alacant per a beques de formació a joves desocupats, anualitat 2015’. 
BASE PRIMERA. Objecte i nombre de beques. 1.1. Objecte. L'objecte de la convocatòria és la concessió d’una beca formativa, que s’enquadrarà en l’Àrea mediambiental de l’Ajuntament. Les titulacions que podran accedir a esta beca són: 
- Tècnic superior relacional amb estudis mediambientals 
- Arquitecte tècnic o superior 
- Diplomat en turisme  
1.2. Nombre de beques. El nombre de beques serà d’una, però si una vegada efectuada la distribució de la quantia prevista en la ‘Convocatòria de subvencions a Ajuntaments de la província d’Alacant per a beques de formació a joves desocupats, anualitat 2015’ publicada en el BOP Núm. 68 de 09/04/2015, d’acord amb el que disposa la base tercera, hi haguera un sobrant del crèdit pressupostat per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant destinat a tal objecte, aquest podrà augmentar el nombre de beques concedides.
BASE TERCERA. Requisits. La beca objecte d’esta convocatòria s’adjudica per mitjà de concurrència competitiva i entrevista personal. Les persones aspirants han de reunir els requisits que tot seguit s’indiquen amb anterioritat a la finalització del termini de presentació de sol·licituds, i acreditar-ho documentalment
a) Posseir veïnatge administratiu al Poble Nou de Benitatxell amb anterioritat a la data de publicació de les presents bases. 
b) Ser nascuts en data posterior a l’1 de gener de 1985. 
c) Haver finalitzat els estudis de les titulacions nombrades en la Base Primera en el 2012, 2013 o 2014. 
d) No estar gaudint d'una altra beca o ajuda de la mateixa o anàloga finalitat així com no desenvolupar una activitat laboral remunerada durant el període de gaudi de la beca.
e) No trobar-se incurs en cap de les circumstàncies que impossibiliten obtenir la condició de beneficiari, senyalades en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (LGS), la qual cosa s’ha d’acreditar per mitjà de declaració responsable
 BASE QUARTA. Termini i lloc de presentació de sol·licituds, i documentació a aportar junt amb les mateixes. 4.1. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds sera fins els 25 de maig de 2015. 
4.2. Forma i lloc de presentació. Les persones interessades han d’emplenar el formulari habilitat al respecte (sol·licitud i full d’auto baremació). 
 Una vegada emplenat el formulari de la sol·licitud i el full d’auto baremació, s’han de presentar junt amb la documentació acreditativa dels mèrits, en el Registre General d’Entrada d'este A juntament, que està situat al C/ Major nº 5, del Poble Nou de Benitatxell. 
Si es fa ús de les altres opcions previstes en l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i a fi de poder acomplir els terminis establerts per la Diputació d’Alacant, s’ha de comunicar tal circumstància al correu : joventut@elpoblenoudebenitatxell.org , en el mateix dia en què es presente la sol·licitud, bé per mitjà de la remissió de la còpia de la sol·licitud registrada al mateix correu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia