lunes, 17 de agosto de 2015

1 placa d'Arquitecte/a Tècnic/a, (A2) de l’Ajuntament de Pals. (Girona)

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària de data 5 d’agost de 2015, ha aprovat les bases reguladores i la convocatòria del procés selectiu per cobrir interinament una plaça d’arquitecte/a tècnic/a, reservada a personal funcionari, pertanyent a l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, grup de classificació A2, complement de destí 20, vacant a la plantilla de personal de l’Ajuntament de Pals, amb el contingut següent:
“BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR INTERINAMENT, FINS A LA COBERTURA LEGAL DE LA PLAÇA PER FUNCIONARI DE CARRERA, D’UNA PLAÇA D’ARQUITECTE/A TÈCNIC/A
1. Objecte de la convocatòria. La present convocatòria te per objecte la selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició, per a la provisió interina d'una placa d'arquitecte/a tècnic/a, reservada a personal funcionari, pertanyent a l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, grup de classificació A2, complement de destí 20, vacant a la plantilla de personal de l’Ajuntament de Pals.
2. Característiques de la plaça
2.1. Funcions. Les funcions pròpies de la plaça objecte d'aquestes bases són les que es detallen a continuació:
a) ...
2.2. Horari. Jornada complerta.
2.3. Servei. Serveis tècnics.
2.4. Ubicació. Ajuntament de Pals (plaça Major, 7, 17256, Pals).
2.5. Retribució. 36.105,58 euros/any.
3. Condicions d’admissió dels aspirants. 3.1. Per prendre part en aquest procés selectiu els/les aspirants han de complir, en la data de tancament del termini de presentació de les sol·licituds, les condicions fixades a l’article 56 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, pel qual s’aprovà l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic (en endavant, EBEP), amb les especificacions següents:
a) Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea, i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores.
També hi poden ser admesos/eses el/la cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels/de les ciutadans/anes espanyols/oles, com de nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea, i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores, sempre que els/les cònjuges no estiguin separats/ades de dret, i també els seus/les seves descendents i els/les del seu/de la seva cònjuge, sempre que no estiguin separats/ades de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat dependents.
Els/les aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de demostrar coneixements suficients de castellà i català. S’exigirà la superació de proves amb aquesta finalitat.
b) Haver complert setze anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
c) Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents: arquitecte tècnic o aparellador.
Els/les aspirants estrangers/es han d’estar en possessió d’algun dels títols reconeguts a Espanya, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria.
Si es tracta d’un títol obtingut a l’estranger, cal disposar de l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.
d) No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi l’exercici de les funcions pròpies de la plaça a proveir.
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir tasques similars a les que feia en el cas del personal laboral, en què hagués estat separat o inhabilitat. En cas de ser nacional d’un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes, l’accés a la condició d’empleat públic.
f) Acreditar el coneixement de la llengua catalana de nivell de suficiència (certificat C1 -fins al gener de 2014, la denominació d’aquest certificat era Certificat de nivell de suficiència de català (C)-) la qual cosa es podrà acreditar amb la presentació dels títols i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística. En cas de voler acreditar el nivell de català assolit per estudis reglats realitzats, caldrà presentar un certificat expedit pel centre que convalidi el nivell de català assolit. En cas de no acreditar documentalment l’esmentat nivell de català, les persones interessades en participar en la convocatòria també podran presentar les seves instàncies, tot i que hauran de realitzar la prova específica de coneixements de la llengua catalana de l’esmentat nivell.
g) Disposar de vehicle i carnet de conduir B.
3.2. Les persones aspirants amb condició legal de discapacitat amb un grau igual o superior al 33% tenen dret a l’adaptació de les proves i del lloc de treball que se’ls ha d’assignar en cas que se’ls adjudiqui interinament la plaça. S’ha de presentar informe de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (o òrgan competent equivalent de la resta de comunitats autònomes) que declari que la persona compleix les condicions per exercir les funcions del lloc de treball i que informi sobre les adaptacions per realitzar les proves i sobre la necessitat d’adaptar el lloc de treball.
4. Presentació de sol·licituds. 4.1. Els/les aspirants que desitgin prendre part en les proves selectives han de presentar una sol·licitud adreçada a l'Excma. Sra. Alcaldessa-Presidenta de l'Ajuntament de Pals, de conformitat amb el que disposa l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (en endavant, LRJPAC), sens perjudici dels altres mitjans previstos a la norma. Les sol·licituds s’han de presentar en el punt següent: Registre de l'Ajuntament de Pals, situat a la plaça Major, núm.7, 17256, de Pals (de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores).
El termini per a la presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals comptats a partir de l’endemà de la darrera publicació de l’anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o en el Butlletí Oficial de la Província de Girona.{del 18 d'agost al 7* de setembre de 2015, a.i.}
La presentació de la sol·licituds fora del dit termini comporta l’exclusió de l’aspirant.
4.2. Els/les aspirants discapacitats/des han de fer constar en la sol·licituds aquesta condició, així com les adequacions de temps i mitjans materials específics que sol·liciten per realitzar les proves.
Només es tindran en compte aquelles sol·licituds relatives a adaptacions que tinguin relació directa amb la prova a realitzar; correspon al tribunal qualificador resoldre sobre l’oportunitat i concreció de l’adaptació en funció de les circumstàncies específiques de cada prova selectiva.
4.3. Els/les aspirants satisfaran els drets d’examen, fixats en la quantia de 20,00 euros. El pagament de la taxa d’inscripció es farà efectiu mitjançant les fórmules següents:
a) Ingrés bancari al compte de La Caixa núm. ES60 2100 8125 1623 0003 6606, fent constar nom i cognoms de l’aspirant i la convocatòria a la que s’opta.
b) Gir postal o telegràfic a l’adreça següent:
- Ajuntament de Pals.
- Tresoreria.
- Proves selectives per a la plaça d’arquitecte tècnic.
- Plaça Major, núm.7, 17256, de Pals.
La manca de pagament o el pagament incomplet de la taxa determina l’exclusió de l’aspirant.
4.4. Per ser admès/esa en les proves selectives n'hi ha prou que els/les aspirants manifestin expressament en la sol·licitud que compleixen tots els requisits exigits a la base tercera, sempre referits a la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de les sol·licituds, i no cal que hi adjuntin els documents acreditatius d’aquests requisits, sens perjudici de l’acreditació posterior al final del procés selectiu. No obstant això, la sol·licitud sí que haurà d’anar acompanyada d’una còpia compulsada del Document Nacional d’Identitat (DNI), o passaport, així com de la titulació acadèmica i del certificat acreditatiu a què fa referència l’apartat f) de la base tercera.
A l’efecte procedent, l’autoritat convocant pot demanar l’acreditació dels requisits necessaris quan cregui que hi ha inexactituds o falsedats en les quals hagin pogut incórrer els/les aspirants, els/les quals podran ser exclosos/es motivadament de la convocatòria en qualsevol moment si no compleixen els requisits.
4.5. Si alguna de les sol·licituds té cap defecte esmenable, aquesta circumstància es comunicarà a l'/a la interessat/ada, a fi que en un termini de deu dies l'esmeni, de conformitat amb l'article 71 LRJPAC.
4.6. Les sol·licituds, a més, han d'anar acompanyades d’un “currículum vitae” i dels justificants acreditatius dels mèrits al·legats, de conformitat amb el barem exposat a la base setena, sense que el tribunal qualificador en pugui valorar d'altres que no siguin aportats en aquest moment. Aquests justificants hauran de presentar-se degudament compulsats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia