lunes, 17 de agosto de 2015

concurs musical “de sol a sol” Fira i Festa 2015. de la Fira de Tots Sants 2015, Ajuntament de Cocentaina

CONCURS DE MÚSICA FIRA 2015   Ajuntament de Cocentaina
... bases i la convocatòria que ha de regir el concurs musical “de sol a sol” Fira i Festa 2015. “PRIMER: Convocar el concurs musical “DE SOL A SOL – FIRA I FESTA” de la Fira de Tots Sants 2015, dotat de tres premis de 669,00 € bruts, destinat cadascun d’ ells a las tres categories corresponents: pop rock; música d’autor i dance; amb càrrec a l’aplicació pressupostària número 33811/22611 del Pressupost Municipal del present exercici. 
SEGON: Aprovar les bases per les quals es regula aquesta convocatòria, i que figuren com Annex del present acord. 
TERCER: Les presents bases i convocatòria es publicaran en el tauler municipal i en la seu electrònica, a més de en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant. Tindran efecte des del dia següent a la seva publicació en el B.O.P. d’ Alacant. 
ANNEX 
BASES PARTICIPACIÓ – CONCURS DE MÚSICA FIRA DE TOTS SANTS 2015 “DE SOL A SOL” FIRA I FESTA 
1. PARTICIPANTS I CANÇONS El concurs va adreçat a aquelles formacions musicals que s’emmarquen en el pop-rock, música d’autor i música dance. Tots ells derivats de la fusió i el mestissatge musical. 
Cada grup deurà de despondre dels instruments musicals necessaris per a les seues actuacions. L' organització es compromet a posar a disposició dels grups un equip de so. La bateria i els amplificadors de guitarres i baix els posaran els grups que actuen el mateix dia. 
2. INSCRIPCIONS I SELECCIÓ DELS PARTICIPANTS S’haurà de presentar la fitxa d’inscripció degudament complementada. 
Els grups hauran d’enviar també: 
La biografia del grup i les dades dels seus components junt a un telèfon de contacte. Els grups que necessiten més informació o aclarir qualsevol dubte podran enviar un mail a info@firadecocentaina.org. Posteriorment, es comunicarà als grups la seua participació en la I Edició del “FIRA I FESTA – DE SOL A SOL” 
Data límit per a enviar-ho tot plegat: 30 de setembre de 2015 
El Departament de Fira elegirà el nombre de grups que siga convenient en funció dels dies de duració de cada edició de Fira.
7. INSCRIPCIONS Les inscripcions s’adreçaran al Departament de FIRA de l’Ajuntament de Cocentaina en el període comprès entre l’endemà de la publicació d’aquestes bases i convocatòria en el BOP d’Alacant i el 30 de setembre de 2015. La butlleta d’inscripció la podreu trobar a: www.turismococentaina.com 
La participació en el concurs implica l’acceptació íntegra i incondicional d’aquestes bases. 
Els participants adjuntaran una gravació en CD o un enllaç a una pàgina web per poder escoltar algunes de les cançons o fragments que posteriorment serien interpretades a la Fira.
Les inscripcions es podran realitzar: 
a. Personalment al SIC – Registre d'Entrada plaça la Vila, 1. 03820 Cocentaina (Alacant)
Horari d’atenció de 9 a 14 h, de dilluns a divendres. 
b. Per correu postal a la direcció: Plaça la Vila, 1. 03820 Cocentaina (Alacant). (A l’atenció del SIC – Registre d'Entrada). 
c. Si disposen de firma electrònica també podran inscriure’s a la pàgina web: www.cocentaina.es – Seu electrònica – Instància general.” 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia