lunes, 31 de agosto de 2015

obertura de la convocatòria de les places de cotreball ("coworking") Tarragona Impulsa.

Per decret del conseller delegat de Treball i actuvació econòmica del dia 13/04/2015 es va acordar aprovar l'obertura de la convocatòria de les places de coworking del "Tarragona Impulsa", que s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) número 114 de data 18 de maig de 2015.
El termini per la presentació de sol·licituds i la documentació requerida per la primera selecció d'una borsa de candidats pel coworking serà de quinze dies a partir de l'endemà de la publicació al BOP, això és, fins el 4/06/2015 i a partir de llavors restarà oberta de forma indefinida fins que hi hagin nous canvis en les bases d'accés del servei.
Les sol·licituds es presentaran a l'OMAC. La presentació de la sol·licitud suposa per part de la persona física o jurídica sol·licitant, l'acceptació expressa de totes i cadascuna de les clàusules de les bases i del reglament d'ús del servei de Viver d'empreses vigent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia