sábado, 8 de agosto de 2015

borsa de treball de Tècnic d’Administració General (T.A.G) –concurs de mèrits-. Ajuntament d'Olèrdola (Barcelona)

 ... s’ha aprovat la convocatòria i les bases que regulen el procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball de Tècnic/a d’Administració General, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, i s’ha acordat també publicar-les en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en la seu electrònica de l’Ajuntament.
Per tot això, es transcriuen a continuació la convocatòria i les Bases aprovades per tal de donar compliment al tràmit d’informació pública.
BASES QUE REGULEN EL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A D’ADMINISTRACIÓ GENERAL.
Primera.- Objecte. L'objecte de les presents bases és la regulació del concurs públic per a la constitució d’una borsa de treball de T.A.G, amb caràcter temporal, ja sigui per substitucions, temporalitat o per la provisió temporal de plaça vacant quan les necessitats del servei així ho requereixin, d'acord amb l'article 10 de l'EBEP.
A les presents bases no els hi és d’aplicació l'article 21.2 de la Llei 36/2014, de 26 de desembre, de Pressupostos Generals de l’ Estat per a 2015, atès que el Ple de la corporació de data 27 de desembre de 2013 va acordar, entre d'altres, declarar que les funcions de T.A.G corresponen a aquelles necessitats publiques que requereixen d'una actuació preferent sobre les altres encabint-se dins dels serveis essencials de l'Ajuntament d’Olèrdola.
Les condicions de treball que s’oferiran a tots aquells aspirants que formin part d’aquesta borsa de treball, seran les següents:
Plaça: Tècnic d’Administració General (T.A.G) – (Administració General, subescala tècnica).
Grup Classificació: A1.
Règim: Funcionari.
Tipus de relació: Nomenament interí. Article 10 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril.
Sistema de selecció: concurs de mèrits.
Jornada: Temps complet.
Dotat: amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la relació de llocs de treball d'aquest Ajuntament i la legislació vigent i amb les característiques, requisits i contingut funcional detallats a la convocatòria. Inicialment les retribucions seran les del lloc base a o no ser que, a criteri del tribunal, quedi acreditat que les aptituds de l’aspirant reuneixen condicions excepcions justificades.
Segona.- Funcions Les funcions a desenvolupar,seran, entre d’altres, les que es descriuen a continuació:
...
Tercer.- Requisits dels aspirants Per ser admesos en el procés selectiu, les persones aspirants hauran de reunir, en el darrer dia del termini per a la presentació de sol·licituds, els següents requisits:
- Acreditar que s’està en possessió del títol de llicenciat en Dret, Ciències Politiques i de l’Administració, llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses, llicenciatura en Economia, llicenciatura en Ciències Actuarials i Financeres. En cas d'invocar un títol equivalent a l' exigit, haurà d'acreditar-se mitjançant la certificació expedida pel Ministeri d'Educació que ho acrediti.
- Estar en possessió del certificat del nivell de suficiència de coneixement de català (nivell C) de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.
Les persones aspirants que no acreditin documentalment aquest requisit, hauran de passar la prova de nivell corresponent.
- Tenir la nacionalitat espanyola, d'acord amb les lleis vigents, o tenir la nacionalitat de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats als quals, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors, de conformitat amb l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic, i amb el que estableixen la Llei 4/2000 d’11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya, i la Llei 14/2003, de 20 de novembre, sobre els drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, i disposicions concordants. Els aspirants estrangers han d’acreditar la seva nacionalitat.
Les previsions del paràgraf anterior seran d’aplicació, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret i als seus descendents i als del seu cònjuge sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat dependents.
Només per llei de les Corts Generals o de les Assemblees Legislatives de les Comunitats Autònomes es podrà eximir del requisits de la nacionalitat per raons d’interès general per a l’accés a la condició de personal funcionari.
Els aspirants estrangers han d’acreditar un coneixement de nivell intermedi o superior del castellà. En cas que els aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió d’un coneixement adequat del castellà, el procés de selecció ha de contenir una prova o l’exercici de coneixements orals i escrits de llengua castellana, en un nivell intermedi o superior per al desenvolupament de la plaça a cobrir, que han de superar aquests aspirants; a no ser que les proves selectives impliquin per sí mateixes la demostració d’aquest coneixement. La prova, si escau, s’ha de qualificar d’”apte” o “no apte”, sent necessari obtenir la valoració d’”apte” per passar a realitzar les proves restants de la fase d’oposició o per passar a la fase de concurs.
- Haver complert setze anys i no excedir de l’edat de jubilació forçosa fixada per la llei. Només per llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l’edat de jubilació forçosa, per a l’accés a l’ocupació pública.
- No patir cap malaltia ni disminució que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.
- No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni estar inhabilitat absolutament o especialment per a l’ocupació de càrrecs públics per resolució judicial o per a l’accés al cos o escala de funcionaris. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública.
- Complir les condicions específiques per exercir les funcions que dins el cos i l’escala li poden ser encomanades.
Quart.- Presentació de les sol·licituds Les persones que desitgin prendre part en aquest procés selectiu hauran de presentar en el Registre General de l’ajuntament, Av. Catalunya, 12, d’Olèrdola, la documentació següent:
- Sol·licitud de participació en el procés selectiu signada per la persona aspirant (instància específica que es pot trobar a la pàgina web municipal www.olerdola.cat , manifestant expressament que reuneix totes les condicions exigides a les bases de la convocatòria.
- Fotocòpia del DNI o NIE.
- Fotocòpia de la titulació requerida a efectes de la convocatòria.
- Fotocòpia del certificat acreditatiu del nivell corresponent de coneixements de català, en el seu cas.
- “Currículum vitae”
- Justificants acreditatius dels mèrits al·legats, de conformitat amb el barem recollit en el procediment selectiu de concurs, sense que l’òrgan seleccionador pugui valorar altres mèrits que els aportats en aquest moment. Els cursos, seminaris i jornades que s'al·leguin com a mèrits hauran de ser acreditats mitjançant documents originals o fotocopies compulsades dels títols oficials u homologats, en el que hi consti el centre emissor dels mateixos, així com les hores de durada, assistència o aprofitament. Aquests documents justificatius nomes es podran presentar durant el període de presentació d’instàncies. Els mèrits insuficientment justificats no seran valorats. Es podran sol·licitar altres documents que consideri necessaris per a la correcta valoració dels mèrits al·legats.
Les persones aspirants amb discapacitat podran demanar les adaptacions necessàries per a la realització dels exercicis pràctics o el lloc assignat de treball assignat. Aquesta petició s’haurà de formular en la sol·licitud de participació en el procés selectiu.
El termini per presentar sol·licituds és de 15 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació de les bases en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 8 al 26 d'agost de 2015, a.i.} ( art. 64 del DL 1/1997, de 31 d’octubre pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública. www.olerdola.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia