martes, 18 de agosto de 2015

2 oficials de primera d’obra i 2 peons d’obra. VAERSA, Valenciana d’Aprofitament Energètic de Residus, SA

Valenciana d’Aprofitament Energètic de Residus, SA (VAERSA) Convocatòria per a la provisió de diverses places de caràcter temporal. [2015/7134]
En la pàgina web de VAERSA, Valenciana d’Aprofitament Energètic de Residus, SA,
www.vaersa.com , apareixen publicades íntegrament les bases de la convocatòria per a la provisió de les places de caràcter temporal següents:
– Dos oficials de primera d’obra i dos peons d’obra per a la zona de Xàtiva i Polinyà de Xúquer per a la execució de diverses obres en l’àmbit del medi ambient en la província de València.
El personal laboral temporal esmentat més amunt estarà adscrit a diverses comandes de gestió l’execució de les quals s’ha encarregat a la societat mercantil VAERSA, que té la consideració de mitjà propi instrumental i servei tècnic de la Generalitat.
La documentació acreditativa dels mèrits al·legats en el curriculum vitae per a optar a les places haurà d’aportar-se de forma prèvia a la realització de l’entrevista i el test psicotècnic per aquelles candidatures que resulten preseleccionades, i no es prendrà en consideració la presentada amb posterioritat.
El termini de presentació de candidatures serà de set dies naturals.
El dia d’inici del còmput del termini serà el mateix dia de la publicació d’aquest anunci en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 18 al 24 d'agost de 2015, a.i.}
El procés de selecció discorrerà a través de les fases següents:
– Primera. Recepció de curriculum vitae i preselecció de candidatures.
– Segona. Recepció de mèrits de les candidatures preseleccionades i comprovació del compliment de les bases.
– Tercera. Prova psicotècnica.
– Quarta. Entrevista personal.
Els successius anuncis que pertoquen relatius a aquesta convocatòria es publicaran en la pàgina web de VAERSA.
Observacions: Les categories professionals requerides no estan afectades pel procediment d’acomiadament col·lectiu de 2014.
No obstant això, de conformitat amb el que s’ha acordat amb la mesa negociadora, tindran preferència d’accés als llocs de treball oferits aquells candidats/tes que, reunint els requisits expressats en les bases, hagen resultat afectats pel procediment d’acomiadament col·lectiu de VAERSA de 2014, els quals podran presentar voluntàriament la seua candidatura a través de la pàgina web de VAERSA www.vaersa.com ) durant el termini de recepció de curriculum vitae esmentat més amunt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia