martes, 11 de agosto de 2015

XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana per a xiquets i joves en edat escolar

1. Participants 1.1. Entitats: podran sol·licitar la participació en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana els centres d’ensenyança, clubs esportius, associacions o altres entitats legalment constituïdes, la seu social dels quals es trobe dins del territori de la Comunitat Valenciana. Les entitats podran inscriure esportistes, tècnics i delegats que complisquen els requisits establerts en els apartats següents. 
1.2. Esportistes: podran participar en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana els esportistes nascuts entre l’1 de gener de 1997 i el 31 de desembre de 2009 i que estiguen escolaritzats en centres educatius de la Comunitat Valenciana. Es recomana que un esportista no participe en més d’una competició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en el mateix dia. 
1.3. Tècnics, entrenadors i delegats: entre els tècnics, entrenadors i delegats de les entitats i equips participants en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, almenys un haurà de ser major d’edat, com a responsable dels esportistes participants. Els tècnics i entrenadors hauran d’acreditar la titulació oficial en activitat física i esport adequada per a garantir la formació dels esportistes en funció de l’edat i del nivell esportiu. Excepcionalment, les entitats participants podran designar tècnics majors de 16 anys, sempre que aquests hagen superat el curs d’entrenador corresponent de la seua modalitat. En el nivell d’iniciació al rendiment es podrà regular la titulació mínima exigida en les bases de competició específiques de cada esport. 
2. Esports convocats 2.1. Estarà oberta la inscripció a tots els esports amb federació autonòmica legalment constituïda, així com a les activitats físiques reconegudes i qualificades per la Generalitat, sempre que compten amb un mínim de participants per a poder realitzar la competició o l’activitat, d’acord amb allò que estipula aquesta resolució per a cada un dels esports i fases. 
2.2. En la categoria prebenjamí, només es convocarà la modalitat de multiesport. Excepcionalment s’hi admetran altres modalitats esportives sempre que hagen adequat les seues normes i característiques de joc a les necessitats educatives d’aquestes edats i que estiguen aprovades en les bases específiques de modalitat esportiva prebenjamí, que, si és el cas, haurà de presentar l’ajuntament organitzador corresponent. En les altres categories es podrà convocar la modalitat de multiesport juntament amb altres modalitats esportives, d’acord amb les especificacions establertes en la base 5.1.3.
2.3. En el cas de persones amb discapacitat, els esports, les categories, els nivells, les fases de competició i els calendaris es determinaran en funció de les inscripcions que es realitzen, així com de les necessitats dels practicants. Es fomentarà la inclusió de les persones amb discapacitat en els equips, jornades i trobades dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, i es podran convocar modalitats esportives específiques com el golbol, boccia, eslàlom, etc., en què la participació siga inclusiva. 
2.4. Les modalitats de futbol i futbol sala es regiran exclusivament pel que disposen les bases 7.3 i 7.4, així com per les bases de competició específiques de cada modalitat.
7. Inscripcions 7.1. Per a poder participar, l’entitat interessada haurà de formalitzar la inscripció presentant la documentació següent: 
– Full d’inscripció dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Un diferent per equip, esport i categoria en esports col·lectius o un per entitat, esport i categoria en els esports individuals, emplenat en tots els seus apartats, que figura com a annex II d’aquesta resolució i que estarà disponible en la pàgina www.jocsesportiuscv.es
– Llicència dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Aquesta llicència, que figura com a annex III d’aquesta resolució i que estarà disponible en la pàgina www.jocsesportiuscv.es, serà l’única vàlida per a participar en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i per a poder ser beneficiari/ària de les prestacions d’assistència sanitària i assegurances en cas d’accident esportiu. Serà proporcionada als llocs d’inscripció que es determinen en la base 7.2 i en la web www.jocsesportiuscv.es. En el nivell d’iniciació al rendiment, podrà establir-se un altre model de llicència conjuntament amb la federació esportiva corresponent. 
7.2. Es podran formalitzar inscripcions dins dels terminis i als llocs següents: 
7.2.1. Esports col·lectius, nivell de promoció, per a totes les categories: la inscripció es realitzarà en l’ajuntament corresponent, amb data límit el 2 d’octubre de 2015
7.2.2. Esports col·lectius, nivell d’iniciació al rendiment, indicats en la base quatre: la inscripció es realitzarà en les federacions esportives corresponents, amb data límit el 25 de setembre de 2015. En algunes competicions i categories es podrà modificar el termini segons les bases de competició específiques de cada esport. Les federacions esportives hauran de remetre a la Direcció General d’Esport la relació i la informació dels equips i participants de cada una de les entitats inscrites en el nivell d’iniciació al rendiment. 
7.2.3. Esports individuals, nivell de promoció, per a totes les categories: la inscripció es realitzarà en l’ajuntament corresponent, com a mínim amb 20 dies d’antelació a la celebració de la competició. Excepcionalment es podran realitzar inscripcions directament en les seccions d’Activitat Física i Esport de la direcció territorial d’Educació, Cultura i Esport corresponent a la seua província o en les federacions corresponents. Aquestes excepcions estaran determinades en les bases de competició específiques de cada esport. 
7.2.4. Esports individuals, nivell d’iniciació al rendiment, indicats en la base 4: la inscripció es realitzarà en les federacions esportives corresponents, com a mínim amb 20 dies d’antelació a la celebració de la competició. En algunes competicions i categories es podrà modificar el termini segons les bases de competició específiques de cada esport. Les federacions esportives hauran de remetre a la Direcció General d’Esport la relació i la informació dels equips i participants de cada una de les entitats inscrites en el nivell d’iniciació al rendiment. 
7.3. En la modalitat de futbol només n’hi haurà fase municipal/ intermunicipal en el nivell de promoció, i finalitzarà en aquest àmbit la competició. 
7.4. En la modalitat de futbol sala només hi haurà el nivell de promoció. Els equips participants en la modalitat de futbol sala masculí només podran inscriure un màxim de dos jugadors que posseïsquen llicència federada en la modalitat de futbol o futbol sala. Els equips participants en la modalitat de futbol sala femení podran inscriure esportistes amb llicència federada en la modalitat de futbol o futbol sala. 
7.5. Cada ajuntament enviarà, amb data límit el 16 d’octubre de 2015, a la secció d’Activitat Física i Esport de la direcció territorial d’Educació, Cultura i Esport corresponent a la seua província, degudament diligenciada, la documentació següent: ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia