jueves, 13 de agosto de 2015

Professors especialistes a centres públics no universitaris dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat. (Illes Balears)

Resolució de la directora general de Personal Docent de 7 d’agost de 2015 per la qual es convoquen places de professors especialistes a centres públics no universitaris dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat.
Primer. Aprovar la convocatòria per cobrir amb professors especialistes les places vacants que s’especifiquen en l’annex 1 d’aquesta Resolució.
Segon Establir les bases que han de regir aquesta convocatòria, que figuren en l’annex 2 d’aquesta Resolució.
Tercer Aprovar el model oficial de sol·licitud, que figura com a annex 3 d’aquesta Resolució.
Quart. Aprovar el barem per valorar els mèrits, que figura com a annex 4 d’aquesta Resolució.
Cinquè. Ordenar que aquesta Resolució i els annexos es publiquin en el Butlletí Oficial de les Illes Baleares i a la pàgina web <http://dgpdocen.caib.es>.
--------------------------------
ANNEX 1 - Places vacants per a professors especialistes
Nota: per a cadascuna de les places s’indiquen únicament les hores lectives setmanals. Les hores complementàries de permanència al centre s’han de calcular de manera proporcional al nombre d’hores lectives.
ESCOLA D’ARTS I SUPERIOR DE DISSENY DE PALMA
Especialitat: disseny gràfic i disseny de producte
Assignatures
Curs
Especialitat
Hores/setmana 1r semestre
Hores/setmana 2n semestre
Envasos i embalatges
2n
Disseny gràfic
7
Envasos i embalatges I
3r
Disseny de producte
3
Envasos i embalatges II
3r
Disseny de producte
5
Perfil
  • Experiència en disseny d’envasos i embalatges: tipologies i materials.
  • Disseny gràfic i comunicació dels envasos.
  • Normativa aplicable i aspectes mediambientals.

Especialitat: disseny de moda (estilisme)
Assignatures
Curs
Especialitat
Hores/setmana 1r semestre
Hores/setmana 2n semestre
Estilisme I
3r
Disseny de moda
5
Estilisme II
3r
Disseny de moda
5
Complements de moda
Optativa
4
4
Taller obert d’estilisme
Disseny de moda
3
3
Perfil
  • Coneixement dels àmbits de l’estilisme i de la funció de l’estilista.
  • Experiència professional en projectes d’estilisme: fotografia de moda per a editorials de moda, catàlegs, look book, etc.; disseny de vestuari: cinema, teatre, televisió, ficció, etc., i direcció, producció i execució de passarel·la: coreografia, música, il·luminació, imatge gràfica, càsting i fitting.
  • Experiència professional en disseny de complements de moda.

Especialitat: disseny de moda (patronatge)
Assignatures
Curs
Especialitat
Hores/setmana 1r semestre
Hores/setmana 2n semestre
Patronatge i confecció bàsics
2n
Disseny de moda
3
Patronatge digital I
3r
Disseny de moda
3
Patronatge i confecció: transformacions
2n
Disseny de moda
3
Patronatge digital II
3r
Disseny de moda
3
Preprojecte de fi d’estudis
4t
Disseny de moda
2
Projecte de fi d’estudis
4t
Disseny de moda
2
Taller obert de patronatge
Projecte de fi d’estudis
2
2
Perfil
  • Coneixement de l’utillatge i la maquinària per a la realització del patronatge i la confecció. Tècniques de patronatge. Patró base i manipulacions. Escalat. Tècniques de confecció. Tipus de costures. Processos bàsics de confecció per desenvolupar prototips d’indumentària. Tècniques de confecció per a teixits i materials especials. Interpretació de dissenys. Siluetes i creació de volums amb maniquí (moulage). Confecció de glasseta. Manipulacions.
  • Tecnologia digital aplicada al patronatge. Creació, edició i transformació de patrons. Escalat digital de patrons. Digitalització de patrons. Intercanvi de fitxers.
Nota:
Primer semestre: de dia 1 de setembre fins a dia 16 de febrer.
Segon trimestre: de dia 17 de febrer fins a dia 30 de juny.

CONSERVATORI PROFESSIONAL DE MÚSICA I DANSA DE PALMA
Especialitat: dansa
Assignatura: anatomia aplicada a la dansa.
9 hores lectives (de setembre a juny).
Compartida amb l’IES Joan Maria Thomas (Palma).
Requisits: diplomatura en fisioteràpia o llicenciatura en medicina, especialitat de traumatologia o patologia de la dansa, o llicenciat en medicina i acreditar un postgrau en medicina de les arts escèniques.

FORMACIÓ PROFESSIONAL ESPECÍFICA
IES Politècnic (FP), de Palma
Especialitat: MSP34 Prevenció de riscs professionals.
Assignatura: emergències (7 hores lectives setmanals de setembre a juny).
Requisits: tècnic superior en prevenció de riscs laborals, especialitat de seguretat en el treball, amb tècniques i coneixements en la lluita contra incendis i tècniques de socorrisme.
S’ha de valora l’experiència, degudament justificada, en simulacres d’emergències i en tècniques de socorrisme i primers auxilis.
CEPA Francesc de Borja Moll, d’Inca
Cicle formatiu d’atenció a persones en situació de dependència.
Mòdul: suport a la comunicació.
Requisits: títol de tècnic superior en llengua de signes.
Coneixement de tècniques de comunicació alternativa.

ANNEX 2 - Bases de la convocatòria
1. Requisits. Per poder participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir els requisits i les condicions generals següents:
  1.  Ser ciutadà d’algun dels estats membres de la Unió Europea o tenir la nacionalitat de qualsevol altre estat on, en virtut dels tractats internacionals signats per la Unió Europea i ratificats per l’Estat espanyol, s’hi apliqui la lliure circulació de treballadors en els termes en què s’hagi definit en el tractat constitutiu de la Unió Europea.
  2.  També poden aspirar a participar-hi els cònjuges i els descendents dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, així com els descendents dels cònjuges. En el cas dels descendents, han de ser menors de 21 anys o, si són majors, han de viure sota la dependència dels progenitors.
  3. Igualment poden aspirar a participar-hi, d’acord amb el Reial decret 240/2007, les parelles dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que mantenguin una unió anàloga a la conjugal que estigui inscrita en un registre públic establert a aquest efecte en un estat membre de la Unió Europea, així com els descendents de la parella que siguin menors de 21 anys o que siguin majors d’aquesta edat però visquin sota la seva dependència.
  4. Tenir 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
  5. No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física ni psíquica incompatible amb l’exercici de les funcions docents.
  6. No haver estat separat, mitjançant un procediment disciplinari, del servei de cap de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitat de manera absoluta o especial, per resolució judicial, per a ocupacions o càrrecs públics.
  7. En el cas de nacionals d’un altre estat, no trobar-se inhabilitats o en una situació equivalent ni haver estat sotmesos a una sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, al seu estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
  8. Experiència professional no docent mínima de tres anys en l’àmbit de la plaça a la qual s’opta i els especificats a cada una de les especialitats.
Malgrat el que s’acaba de dir, no poden participar en aquesta convocatòria els aspirants que acumulin un temps treballat com a professor especialista en una determinada funció a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que superi els límits establerts en l’article 15.5 de la Llei de l’estatut dels treballadors, incloent-hi el període de durada de la contractació prevista en aquesta convocatòria per a la mateixa especialitat.
2. Sol·licituds. 2.1. El termini per presentar les sol·licituds i la documentació és de tres dies hàbils comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució de convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.{del 14 al 18 d'agost de 2015, a.i.}
2.2. Els aspirants han d’emprar el model oficial de sol·licitud que figura com a annex 3. Aquest model de sol·licitud està a disposició de les persones interessades a la pàgina web <http://dgpdocen.caib.es>, a qualsevol dels registres de la Conselleria d’Educació i Universitat, i a les delegacions territorials de la Conselleria a Menorca i a Eivissa i Formentera.
2.3. Documentació que s’ha d’adjuntar a la sol·licitud:
a) Currículum en què constin l’activitat professional desenvolupada i la documentació que acrediti els anys d’experiència laboral, la formació, els coneixements de català, l’experiència prèvia com a professor especialista en la matèria i altres mèrits al·legats, amb l’estructura següent:
  • Dades personals: nom i llinatges, lloc i data de naixement, adreça actual a l’efecte de rebre notificacions, telèfon i adreça de correu electrònic.
  • Experiència laboral: relació cronològica i descripció dels llocs de feina relacionats amb la plaça a què es vol accedir.
  • Dades acadèmiques i de formació: relació cronològica i descripció dels estudis fets i dels cursos o seminaris a què ha assistit o que ha impartit.
  • Coneixements de català: relació cronològica dels certificats obtinguts que acreditin els coneixements de llengua catalana.
  • Experiència com a professor especialista en la matèria: relació cronològica i descripció de l’activitat docent duta a terme.
  • Altres mèrits o activitats d’interès.
b) Acreditació documental organitzada per apartats, mitjançant documents originals o fotocòpies compulsades, de les circumstàncies indicades en el currículum, com per exemple la història de vida laboral expedida per la Seguretat Social, contractes laborals, certificats d’empresa o altes com a autònom en què constin la categoria laboral, el tipus d’activitat i el justificant de cotització a la Seguretat Social, certificats d’estudis, certificats oficials de coneixements de llengua catalana i altra documentació que el participant vulgui aportar per justificar els mèrits.
No s’han de tenir en compte els mèrits que no s’acreditin documentalment abans d’acabar el termini per presentar les sol·licituds.
c) Una fotocòpia del DNI, el passaport, el NIE o la targeta de residència en vigor del sol·licitant.
2.4. Les sol·licituds i la documentació que cal adjuntar-hi s’han de presentar a un dels llocs següents:
a) Als registres de la Conselleria d’Educació i Universitat o a les delegacions territorials de la Conselleria a Menorca o a Eivissa i Formentera.
b) Als llocs que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
En el cas que s’opti per presentar la sol·licitud a una oficina de correus, no s’ha de tancar el sobre, ja que la sol·licitud s’ha de datar i segellar abans de certificar l’enviament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia