sábado, 22 de agosto de 2015

ajudes per a finançar projectes d’inversió en equipament i reforma de centres d’atenció a persones amb discapacitat i amb malaltia mental crònica per a l’any 2015.

1. Objecte La present orde té per objecte establir les bases reguladores per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a les entitats locals i entitats privades sense ànim de lucre, titulars de centres d’atenció a persones amb discapacitat i amb malaltia mental crònica en l’àmbit de la Comunitat Valenciana per a l’any 2015, que consten en l’annex I, a fi de finançar projectes d’inversió en les següents línies d’actuació: 
a) Adquisició d’equipament. 
b) Realització d’obres de reforma.
 Lloc i termini de presentació de sol·licituds 1. Les sol·licituds d’ajuda es presentaran, junt amb la documentació requerida per a cada cas, en la direcció territorial de la Consellería d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la província on radique el centre per al que se sol·licita la subvenció, sense perjuí del que disposa l’article  38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú. 
2. El termini de presentació de les sol·licituds serà d’un mes, a comptar de l’endemà de publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 22 d'agost al 21 de setembre de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia