viernes, 30 de julio de 2010

Ajuntament de Xàbia/Jávea: ajudes de menjador escolar a alumnes del 1er i 2on curs d’Educació Infantil de segon cicle, escolaritzats en els CEIP de Xà

AJUNTAMENT DE XÀBIA ANUNCI
Per resolució número 1.401/2010 del senyor Alcalde President, de data 15 de juliol de 2010, s’aproven les bases reguladores del procediment per a la concessió d’ajudes de menjador escolar a alumnes del primer i segon curs d’Educació Infantil de segon cicle, escolaritzats en els centres d’Educació Infantil i Primària de Xàbia sostinguts amb fons públics, per al curs 2010-2011, conforme al següent contingut:
1.- Objecte. L’objecte de les bases és la regulació del procediment per a la concessió d’ajudes de menjador escolar a alumnes del primer i segon curs d’Educació Infantil de segon cicle, escolaritzats en els centres públics i privat concertat d’Educació Infantil i Primària de Xàbia, per al curs 2010- 2011.
2.- Finançament. Es concediran ajudes, per import de tres euros (3,00) per alumne i dia.
3.- Sol·licituds. Les sol·licituds, segons el model contingut en el annex I de les bases, es recolliran en la secretaria del centre on l’alumne cursarà els estudis durant el curs 2010-2011 i, es presentaran en la mateixa secretaria, acompanyades de la documentació que s’especifica en les bases de la convocatòria, fins al dia 24 de setembre de 2010.
4.- Publicitat de les bases. En el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en el de la secretaria dels col·legis d’Educació Infantil i Primària sostinguts amb fons públics de la localitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia