viernes, 23 de julio de 2010

una ( 1 ) plaça d'auxiliar administratiu, grup C2. Bases. Ajuntament Beniflá (La Safor-València)

Anunci de l'Ajuntament Beniflá (La Safor-València), sobre publicació de les bases específiques de la convocatòria, mitjançant el sistema de concurs-oposició, d'una plaça d'auxiliar administratiu, grup C2, vacant en la plantilla de funcionaris.
«Decret núm.: 131/2010.
Bases de la convocatòria del concurs oposició per torn lliure per a cobrir en propietat una plaça de l'escala d'administració general, subescala auxiliar administratiu.
Objecte de la convocatòria.-Es objecte de la present convocàtoria la provisió en propietat per mitjà del sistema de concurs oposició per accés lliure, d'una plaça vacant en la plantilla de funcionaris d'aquest ajuntament, de l'escala d'administració general, subescala d'auxiliar administratiu, subgrup C2 ( Llei 7/2007, de 12 d'abril, d l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic).
La plaça està dotada amb les corresponents retribucions de l'esmentat grup, nivell 14 de complement de destí i complement específic que es recull en la corresponent plantilla de personal.
Condicions d'admisió dels aspirants.-Per a poder participar en el procés selectiu serà necessari reunir els següents requisits:
a) Tindre nacionalitat espanyola sense perjudici del que disposa l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
b) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques.
c) Tindre complits 16 anys i no excedir, si és procedent, de l'edat màxima per a la jubilació forçosa.
e) Estar en possessió del títol de de Graduat en Educació Secundaria Obligatòria, Graduat Escolar, Formació Profesional de Primer Grau o equivalent. Les equivalències dels títols al·legats deuran de justificar-se per l'interessat. En el cas de titolacions obtingudes en l'extranger haurà d'estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació.
Instàncies i admissió d'aspirants.- En les instàncies sol·licitant prendre part en la present convocatòria, que hauran d'estar degudament emplenades, manifestaran els aspirants que reunixen totes i cada una de les condicions i requisits exigits en la base segona, i seran dirigides a l'alcalde president de la corporació en el Registre General d'aquesta ( carrer Sant Jaume, 14), o en els llocs que determina l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú.
Es presentaran en el termini de 20 dies naturals comptats a partir de la publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, i hauràn d'ajustar-se al model normalitzat que a aquest efecte, es facilitarà de forma gratuïta als serveis d'informació de l'Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia