miércoles, 11 de diciembre de 2013

1 plaça d’Agent de la Policia Local (C1), pel torn lliure mitjançant oposició. Bases. Ajuntament de Muro de Alcoy.

Ajuntament de Muro de Alcoy. Boletín Nº 235 del 11-12-2013
 Bases Específiques per a la provisió en propietat d’una plaça d’Agent de la Policia Local inclosa a l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2011 i vacant a la plantilla d’aquest ajuntament, pel torn lliure mitjançant oposició, i que a continuació es transcriuen:
«BASES ESPECÍFIQUES PER A LA PROVISIÓ EN PROPIETAT D’UNA PLAÇA D’AGENT DE LA POLICIA LOCAL VACANT A LA PLATILLA DE FUNCIONARIS D’AQUEST AJUNTAMENT, PEL TORN LLIURE MITJANÇANT OPOSICIÓ.
Primera.- Objecte de la convocatoria. Es convoca per les presents la provisió en propietat d’una plaça vacant a la plantilla d’aquest Ajuntament, integrada a l’Escala d’Administració Especial, Subescala serveis especials, classe Policia Local i els seus auxiliars de policia, enquadrada en l’Escala Bàsica, categoria d’agent, amb nivell C1 de titulació, de conformitat amb la legislació vigent, i inclosa a l’Oferta d’Ocupació Pública de l’Ajuntament de Muro de Alcoy de 2011, pel torn lliure, mitjançant oposició.
Segona.- Condicions del aspirants. Per a ser admés a la realització de les proves, els aspirants hauran de complir els següents requisits, els quals es referiran fins al dia en què finalitze el termini d’admissió de sol.licituds i hauran de mantenir-se durant tot el procés selectiu:
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del Títol de Batxiller Superior, Formació professional de segon grau o equivalent o complides les condicions per a obtenir-lo en la data de finalització del termini de presentació d’instàncies. Les equivalències les deurà determinar l’autoritat educativa competent.
c) No patir cap malatia o defecte físic que impedisca el compliment de les funcions, d’acord amb el quadre de exclusions mèdiques establert per l’Ordre de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, i tenir una estatura mínima d’1,65 metres els homes i d’1,60 metres les dones.
d) Tenir complits divuit anys, sense excedir de l’edat dels trenta-sis anys. Sols als efectes de l’edat màxima, es compensarà el llímit amb els serveis prestats amb anterioritat a l’administració local com a policia local o com auxiliar de policia local.
e) No estar o haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l’Estat, de les Comunitats Autònomes o de les Entitats Locals, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B, BTP i A2 que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no excedisquen els 25 Kw o una relació potència/pes no superior a 0,16 Kw/Kg.
Tercera.- Presentació de sol.licituds i documentació complementària. 1. Les instàncies per a participar en la present convocatoria que es facilitaran al Registre General de l’Ajuntament i estaran a dispossició dels aspirants a la pàgina web municipal www.vilademuro.net (serveis municipals-recursos humans-ocupació pública), s’adreçaran a l’Alcalde-President de la Corporació i es presentaran al Registre General o en la forma establerta a l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú, dins dels vint dies naturals comptats a partir del següent al de la publicació de l’extracte d’aquesta convocatòria al Boletín Oficial del Estado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia