miércoles, 4 de diciembre de 2013

Borsa de Treball: 20 Professors/ores de Secundària, enginyers/eres agrònoms (convocatoria núm. 27/13). Diputació València.

Borsa de Treball: Professors/ores de Secundària, enginyers/eres agrònoms (convocatoria núm. 27/13)
Organisme:  Diputació València   Enllaç directe a la web de l'organisme
Palacio de Bailia 
Plaza de Manises, 4 
46003 Valencia
96 3882525 
Nombre de places: 20
BORSA DE TREBALL / Concurs oposició GrupA1 - Titulació universitària de Grau (subgrup 1) 
Requisits-TITULACIÓ: Enginyer Agrònom o equivalent
ALTRES: Acreditar la formació pedagògica i didàctica segons el RD 860/2010, de 2 de juliol.
Butlletí Oficial de la Província de València -nº 285 Data: 30/11/2013 
En les sol·licituds per a prendre part en el present procés, que hauran d'estar degudament emplenades, els aspirants manifestaran que reunixen totes i cadascuna de les condicions i requisits exigits en la base tercera, referits a la data de terminació del termini de presentació de sol·licituds, i seran dirigides al president de la Diputació; s'haurà d'utilitzar el model original de sol·licitud que es troba en la pàgina web www.dival.es/personal o arreplegar el dit model original en el Registre General de la Diputació o en l'Oficina d'Atenció a l'Usuari del Servici de Personal (carrer Hug de Montcada, 9, València).
En cas que s'opte per presentar la sol·licitud en una oficina de correus, la presentació es farà en un sobre obert perquè la instància siga datada i segellada pel funcionari abans de ser certificada.
La sol·licitud haurà d'acompanyar-se de la documentació acreditativa dels títols exigits en la base tercera per mitjà de fotocòpies degudament compulsades.
Presentació-Lloc : Registre General (palau de la Batlia, carrer Serrans, núm. 2, València)
Les instàncies de participació en la convocatòria de referència podran ser presentades, a més d'en el Registre General de la Diputació de València, C/ Serrans núm. 2 de València, als efectes de la base quarta que regix la convocatòria, en les següents oficies auxiliars d'este registre:
- Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores 
- En els registres dels òrgans administratius a què es dirigisquen. En el registre de qualsevol òrgan administratiu que pertanya a l'Administració General de l'Estat, a l'administració de les comunitats autònomes, o a alguna de les entitats que formen l'Administració local si, en este últim cas, s'hi ha subscrit l'oportú conveni, així com en les representacions diplomàtiques o oficines consulars d'Espanya a l'estranger.
- També en qualsevol oficina de correus. En este cas s'haurà de presentar en un sobre obert perquè es puguen estampar el segell i la data en l'imprés de sol·licitud i en la còpia.
Termini: 15 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de 30 de novembre de 2013 - BOP 285.{de l' 1 al 19 de desembre de 2013, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia