miércoles, 4 de diciembre de 2013

borsa extraordinària de treball per al cos de professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat de Processos i Productes d'Arts Gràfiques (237). Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.-Direcció Territorial de València.-

Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
AVDA. CAMPANAR, 32
46015 Valencia 
BORSA DE TREBALL / Valoració de mèrits
Requisits:
a) Posseir alguna de les titulacions específiques que a continuació es detallen:
* Llicenciat en:
- Comunicació Audiovisual.
- Periodisme.
- Publicitat i Relacions Públiques.
- Química.* Enginyer Químic.
* Enginyer Tècnic:
- En Disseny Industrial.
- Forestal, especialitat en Indústries Forestals.
- Industrial, especialitat en Química Industrial.
b) Superar la prova d'aptitud descrita en la base 7.
Els que desitgen prendre part en esta convocatòria hauran d'omplir la sol·licitud que figura com a model en l'annex I i que també podran obtindre en l'adreça d'internet: http://www.cece.gva.es/per/es/bolsas.htm. Esta sol·licitud s'ha de dirigir, junt amb la documentació acreditativa dels mèrits al·legats, a la Direcció Territorial de València.
Presentació-Lloc: Preferentment en la Direcció Territorial de València, sense perjuí del que disposa l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre. 
Altres formes 
- En els registres dels òrgans administratius als quals es dirigisquen o davant de qualsevol òrgan administratiu que pertanga a l'Administració General de l'Estat, a qualsevol administració de les comunitats autònomes, o a alguna de les entitats que formen l'Administració local si, en este últim cas, s'hi ha subscrit el conveni oportú, així com en les representacions diplomàtiques o en les oficines consulars d'Espanya a l'estranger.
- En qualsevol oficina de correus. En este cas s'haurà de presentar en un sobre obert perquè es puga estampar el segell i la data a l'imprés de sol·licitud i a la còpia.
El termini de presentació de les sol·licituds i la documentació serà del 4 al 12 de desembre de 2013, ambdós inclosos .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia