lunes, 16 de diciembre de 2013

1 plaça d'ordenança. (C2). Anunci. Ajuntament de Petrer (Vinalopó Mitjà-Alacant)

Ajuntament de Petrer / Ayuntamiento de Petrer 
Convocatoria de una plaza de ordenanza, clasificada en el grupo C, subgrupo C2, escala de administración general, perteneciente a la oferta de empleo público del año 2011. [2013/11651]
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Petrer, en sessió celebrada el dia 28 de novembre de 2013, va aprovar les bases específiques que regiran la convocatòria d’oposició lliure per a cobrir una plaça d’ordenança, classificada en el grup C, subgrup C2, funcionari de carrera, escala d’administració general, pertanyent a l’oferta d’ocupació pública de l’any 2011.
La convocatòria es regirà per les bases generals publicades en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant número 129, de 8 de juliol de 2008, i número 39, de 25 de febrer de 2011, i per les indicades bases especifiques, totes estes a disposició dels interessats al tauler d’anuncis de la corporació i en la pàgina web municipal (www.petrer.es).
El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de l’anunci extracte en el Boletín Oficial del Estado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia