lunes, 16 de diciembre de 2013

Bases: 1 tècnic/a en relacions laborals de l'Administració Especial, (A2). Ajuntament de Santanyí. (Mallorca/Illes Balears)

Convocatòria per a la selecció d’un/a tècnic/a en relacions laborals de l'Administració Especial, amb caràcter de funcionari/a de carrera de l'Ajuntament de Santanyí, mitjançant concurs oposició
Convocatòria per a la selecció d’un/a tècnic/a en relacions laborals de l'Administració Especial, amb caràcter de funcionari/a de carrera de l'Ajuntament de Santanyí, mitjançant concurs oposició.
Per acord de la Junta de Govern Local de data 13 de novembre de 2013, s’han aprovat les bases que regiran la convocatòria per a la selecció d’un/a tècnic/a en relacions laborals de l'Administració Especial, amb caràcter de funcionari/a de carrera de l'Ajuntament de Santanyí, mitjançant concurs oposició.
Es publiquen a continuació les esmentades bases:
BASES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA PER A LA SELECCIÓ D’UN/A TÈCNIC/A EN RELACIONS LABORALS D’ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ, AMB CARÀCTER DE FUNCIONARI/A DE CARRERA DE L’AJUNTAMENT DE SANTANYÍ
PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de la present convocatòria la selecció, com a funcionari/a de carrera, d’un/a tècnic/a en relacions laborals d'Administració Especial, mitjançant el sistema de concurs-oposició, que pertany a l'Escala d'Administració Especial, Subescala Tècnica mitjana, dotada amb el sou corresponent al grup A2 i altres retribucions i emoluments que l’hi correspongui d’acord amb la normativa vigent d’aplicació, plaça que ha estat inclosa en l'Oferta Pública d'Ocupació per a l’any 2011 d’aquesta corporació.
SEGONA. CONDICIONS DELS ASPIRANTS.  Per prendre part en les proves selectives serà necessari reunir les condicions següents:
a)
Tenir la nacionalitat espanyola o tenir la nacionalitat d’algun dels demés Estats membres de la Unió Europea o nacional d’algun Estat en el
qual, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors.
També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels estats membres de la Unió Europea, sigui quina sigui la seva nacionalitat, sempre i que els cònjuges no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d’aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors i al cònjuge sempre que no estiguin separats de dret.
La persona aspirant que no tengui la nacionalitat espanyola ha d’acreditar documentalment la seva nacionalitat amb un document vigent i el seu permís de residència i de treball si és el cas.
b) Tenir 16 anys fets i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de graduat/ada social, graduat/ada social diplomat/ada o diplomat/ada en relacions laborals o grau en relacions laborals i recursos humans o en condicions d’obtenir-ho en la data que finalitzi el termini de presentació d’instàncies. En cas de titulacions obtingudes a l’estranger s’haurà de tenir la credencial que acrediti la seva homologació.
d) No patir cap malaltia, i posseir la capacitat física i psíquica necessària per poder realitzar el correcte acompliment de les funcions de la plaça a la qual s'oposita.
e) No haver estat separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat/ada per a l’exercici de la funció pública.
f) Abans de prendre possessió de la plaça, la persona interessada haurà de fer constar que no està sotmesa a cap dels motius
d’incompatibilitat establerts en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, que regula el personal al servei de les administracions públiques o comprometre’s, si escau, a exercir l'oportuna opció en el període de temps que preveu l’article 10 de la disposició legal anterior, i no percebre
pensió de jubilació, de retir o d’orfenesa.
g) Acreditar el requisit de coneixement de llengua catalana, nivell B2 (nivell avançat), de conformitat amb l’acord del Plenari municipal de l'Ajuntament de Santanyí, adoptat en sessió ordinària de dia 14 d’agost de 2013.
Aquests coneixements han de ser acreditats mitjançant l’aportació del títol o certificat oficial corresponent, expedit per la Direcció General de Cultura i Joventut del Govern de les Illes Balears o equivalències previstes per aqueixa Direcció General segons la normativa vigent.
La no acreditació d’aquest requisit obligarà les persones aspirants a la superació d’una prova específica que acrediti el nivell B2 de coneixements de llengua catalana.
h) Abonar els drets d’examen: 14,00 euros, dintre del termini de presentació d’instàncies, sense que es puguin abonar en cap altre moment.
Els requisits establerts en els apartats anteriors hauran d’acomplir-se el darrer dia de termini de presentació d’instàncies i gaudir-ne durant el període selectiu.
TERCERA. PROVA PER ACREDITAR EL REQUISIT DE CONEIXEMENTS DE LA LLENGUA CATALANA. En cas de no poder acreditar documentalment els coneixements de català d’aquesta convocatòria, es realitzarà amb caràcter previ a l'inici del concurs oposició una prova específica de llengua catalana. La prova de català serà de caràcter obligatori i eliminatori per a les persones aspirants que no hagin acreditat els coneixements de la llengua catalana exigits a la base segona.
La qualificació serà d’apte/a o no apte/a. La durada de l’exercici serà determinat pel tècnic/a d’assessoria lingüística designat pel president de la Corporació per a la realització de la prova.
La qualificació de no apte/a implicarà l’eliminació de la persona interessada del procés selectiu.
QUARTA. SOL·LICITUDS. 4.1. Les instàncies per participar en el procés selectiu s’hauran de fer segons el model que figura a l’annex II d’aquestes bases, adreçades al Sr. Batle de l'Ajuntament de Santanyí i es presentaran en el registre general d’aquest Ajuntament o en qualsevol de les formes previstes a la Llei 30/92, de 26 de novembre.
4.2. El termini per a la presentació d’instàncies es comptarà a partir de l’endemà de la publicació de la corresponent convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat i serà de vint (20) dies naturals.
4.3 Per ésser admeses, i si es cau, prendre part en les proves selectives corresponents, bastarà que les persones aspirants manifestin a les seves instàncies que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides a la base segona d’aquesta convocatòria, i adjuntaran a la instància:
- Còpia del DNI i de la titulació exigida, degudament acarades.
- A l’efecte d’estar exempt de la prova específica de coneixements de la llengua catalana, les persones interessades presentaran fotocòpia acarada del certificat acreditatiu de posseir, com a mínim, el nivell de coneixement exigit en aquesta convocatòria.
- Justificant d’haver pagat els drets d’examen
4.4. Les persones aspirants que pretenguin puntuar en la fase de concurs, adjuntaran a les seves instàncies els documents acreditatius dels mèrits i serveis a tenir en compte a la fase de concurs, a més d’enumerar-los a la sol·licitud. Els documents hauran de ser originals o còpies compulsades. Els mèrits o serveis a tenir en compte, estaran referits a la data en la qual expiri el termini de presentació d’instàncies. No s’admetrà cap documentació referida a mèrits un cop finalitzat el termini de presentació d’instàncies. En cap cas es requerirà documentació o esmena d’errades referides a mèrits.  www.ajsantanyi.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia