lunes, 23 de diciembre de 2013

3 beques per a la realització de pràctiques de formació en Lexicografia i Terminologia, en Onomàstica i en Edició i Digitalització de Textos. Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Primer. Convocar un concurs públic per a la concessió de tres beques per a fer pràctiques de formació en Lexicografia i Terminologia, en Onomàstica i en Edició i Digitalització de Textos.Segon. Aprovar les bases que s’adjunten com a annex I del present acord.
Les beques es regiran pel que disposen les bases de la convocatòria i, subsidiàriament, pel Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques.
Tercer.  El període de gaudiment de la beca començarà des de la data que fixe l’acord d’adjudicació de les beques fins al 31 de desembre de 2014.
Quart. La dotació econòmica de cada beca serà de 1.160 euros bruts mensuals ...
ANNEX I
Bases de la convocatòria per a la concessió de beques per a la realització de pràctiques de formació en Lexicografia i Terminologia, en Onomàstica i en Edició i Digitalització de Textos.
Primera. Objecte. L’objecte d’esta convocatòria és la concessió de les següents beques de pràctiques de formació en l’Acadèmia Valenciana de la Llengua:
– 1 beca de tècnic en Lexicografia i Terminologia
– 1 beca de tècnic en Onomàstica
– 1 beca de tècnic en Edició i Digitalització de Textos

Segona. Requisits dels sol·licitants. Per a la beca de tècnic en Lexicografia i Terminologia, i en Edició i Digitalització de Textos:
a) Ser ciutadà espanyol o d’algun altre Estat membre de la Unió Europea.
b) Estar en possessió del títol de llicenciat o graduat en Filologia Catalana o altres titulacions equivalents, obtingut a partir de 2009 (inclòs).
Per a la beca de tècnic en Onomàstica:
a) Ser ciutadà espanyol o d’algun altre Estat membre de la Unió Europea.
b) Estar en possessió del títol de llicenciat o graduat en Filologia Catalana o altres titulacions equivalents, obtingut a partir de 2009 (inclòs) o haver obtingut un diploma de postgrau en Onomàstica Valenciana.
Quarta. Formalització de les sol·licituds. Les sol·licituds que han de presentar les persones interessades s’han d’ajustar als models de sol·licitud que figuren en els annexos II, III, i IV de la present convocatòria. Els candidats han de presentar les sol·licituds en el Registre General de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, situat en l’avinguda de la Constitució, 284, 46019 València (monestir de Sant Miquel dels Reis) ...
Quinta. Termini de presentació de les sol·licituds. El termini de presentació de les sol·licituds és de vint dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 24 de desembre de 2013 al 12 de gener de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia