martes, 17 de diciembre de 2013

proves i avaluacions extraordinàries en Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional, ensenyances artístiques professionals i ensenyances esportives, durant el curs 2013-2014.

RESOLUCIÓN de 12 de diciembre de 2013, de las direcciones generales de Innovación, Ordenación y Política Lingüística, y de Formación Profesional y Enseñanzas de Régimen Especial, por la que se establecen las fechas de las pruebas y evaluaciones extraordinarias en Educación Secundaria Obligatoria, Bachillerato, Formación Profesional, enseñanzas artísticas profesionales y enseñanzas deportivas, durante el curso 2013-2014. [2013/11952] (pdf 197KB)
Primer. Ensenyances compreses en l’aplicació. La present resolució serà aplicable a les ensenyances següents:
1
. Educació Secundària Obligatòria, en què s’entenen inclosos els programes de qualificació professional inicial i els programes de diversificació curricular. 
2. Batxillerat.
 3. Cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de Formació Professional específica. 
4. Ensenyances professionals de Música. 
5. Ensenyances professionals de Dansa. 
6. Cicles formatius de grau mitjà i de grau superior d’ensenyances professionals d’Arts Plàstiques i Disseny. 
7. Ensenyances esportives de grau mitjà i de grau superior, en modalitat no intensiva.
Segon. Ensenyances prèvies als procediments d’accés a la universitat. Als efectes de l’aplicació de la present resolució, tindran la consideració d’ensenyances prèvies als procediments d’accés a la universitat les següents:
1.
El segon curs de Batxillerat, o el tercer bloc de Batxillerat quan es tracte de la modalitat de Batxillerat nocturn A.
2. El segon curs de cicles formatius de grau superior de Formació Professional, l’últim bloc dels cicles formatius de grau superior quan es cursen en la modalitat d’horari especial, o en situacions especials en què l’alumnat de cicles formatius de grau superior estiga en condicions d’obtindre el títol.
3. El sext curs d’ensenyances professionals de Música.
4. El sext curs d’ensenyances professionals de Dansa.
5. El segon curs de cicles formatius de grau superior d’ensenyances professionals d’Arts Plàstiques i Disseny.
6. El cicle de grau superior de les ensenyances esportives de grau superior, en modalitat no intensiva.
Tercer. Calendari de proves i avaluacions extraordinàries del curs 2013-2014. 1. En els centres públics, les proves extraordinàries d’avaluació es realitzaran a partir del dia 23 de juny de 2014 en totes les ensenyances prèvies als procediments d’accés a la universitat que es definixen en l’apartat segon de la present resolució. En la resta d’ensenyances, estes proves es realitzaran en els centres públics a partir del dia 9 de juliol de 2014.
2. En els centres privats, la persona física o jurídica que en tinga la titularitat determinarà les dates de realització de les proves extraordinàries d’avaluació per a les diferents ensenyances, però no es podran iniciar les proves extraordinàries corresponents a cada ensenyança fins després de la finalització de les activitats escolars del curs acadèmic 2013-2014 en l’ensenyança respectiva, segons s’establix en la Resolució de 20 de juny de 2013, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es fixa el calendari escolar del curs acadèmic 2013-2014.
3. Els centres, en virtut de la seua autonomia pedagògica i organitzativa, establiran els dies en què tindran lloc les proves, a partir de les dates indicades en els apartats anteriors. En tot cas, les avaluacions i proves extraordinàries del curs 2013-2014 hauran d’estar finalitzades i s’hauran d’haver entregat les qualificacions corresponents amb anterioritat al dia 1 de juliol de 2014 per a l’alumnat d’ensenyances prèvies als procediments d’accés a la universitat segons es definixen en l’apartat segon de la present resolució, i amb anterioritat al dia 15 de juliol de 2014 per a l’alumnat de les ensenyances restants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia