lunes, 16 de diciembre de 2013

borsa de treball de mestres i educadors/es tutors/es, amb carácter laboral temporal, per fer substitucions a l’Escoleta Municipal “ Els Taperons”. Ajuntament de Campos.(Mallorca-Illes Balears)

Ajuntament de Campos. Concurs creació borsi mestres i educadors/es a l'Escoleta municipal els Taperons.
Bases de la convocatòria del concurs per a la creació d’una borsa de treball de mestres i educadors/es tutors/es, amb carácter laboral temporal, per fer substitucions a l’Escoleta Municipal “ Els Taperons”
Base primera. Objecte de la convocatòria
És objecte d’aquesta convocatòria a la creació d’una borsa de treball de mestres i educadors/es tutors/es, amb carácter laboral temporal, per fer substitucions a l’Escoleta municipal “ Els Taperons”.
Base segona. Condicions o requisits dels/ de les aspirants. Per ser admesos/es al procés selectiu, les persones interesades han de complir, en la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, els següents requisits:a) Tenir la nacionalitat espanyola, o ser estranger amb residència legal a Espanya.
b) Tenir complerts setze anys i no excedir, si és el cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa, d’acord am la legislació vigent.
c) No patir cap malaltia i posseir la capacitat física i psíquica necessària per realitzar les funciones corresponents.
d) No haver estat separat/da, mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans
constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se incurs en cap dels supòsits d’incompatibilitat previstos en la
Llei 53/1984, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.
e) Estar en possessió de la següent titulació, o en condicions d’obtenir-la en la data què acabi el termini de presentació d’instàncies:
-Mestre/a: títol de mestre/a en l’especialitat d’educació infantil.
-Educador/a tutor/a: títol de tècnic superior en educació infantil (Formació Professional del cicle formatiu de grau superior).

En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, s’haurà d’estar en possessió de la corresponent convalidació o de la credencial que ho acrediti, si és el cas, l’homologació.
La titulació s’acreditarà mitjançant l’expedició dels títols corresponents per l’autoritat acadèmica competent. Aquesta mateixa autoritat podrà declarar també l’equivalència de títols.
Amb caràcter previ a la formalització del contracte, la persona interessada ha de manifestar que no desenvolupa cap feina o activitat en el sector públic dels que delimita la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al Servei de les Administracions Públiques, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat.
Els aspirants hauran de reunir els requisits establerts en aquestes bases a la finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-los durant tot el procés selectiu. En aquest sentit, es podran efectuar les comprovacions oportunes fins a la contractació.
Base tercera. Presentació de sol·licituds. 1. Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu, es presentaran en el Registre d’entrada de l’Ajuntament de Campos, dins el termini de deu dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB [Núm. 172 - 14 de desembre de 2013 - Fascicle 305 - Sec. II.]{del 15 al 28 de desembre de 2013, a.i.}, i s’adreçaran al batle. Si el darrer dia de presentació recaigués en dia inhàbil, el termini s’entendrà ampliat fins al dia hàbil següent.
També podran presentar-se en les formes previstes a l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en la redacció donada per la Llei 4/1999, de 13 de gener.
També es podran presentar les instàncies a les oficines de correus. Es lliuraran en aquestes dependències, abans de la finalització del termini de presentació d’instàncies, en sobre obert, per ser datades i segellades pel funcionari de correus. Només així s’entendrà que van tenir la seva entrada el dia de la seva presentació a correus i per tant podran ser admeses a la convocatòria sempre que s’acompleixi l’esmentat anteriorment. El comprovant s’enviarà mitjançant fax al núm. 971 65 26 93 a l’Ajuntament de Campos, el mateix dia. Sense complir aquests requisits, la documentació no serà admesa si és rebuda per l’òrgan convocant amb posterioritat a la data i a l’hora de finalització del termini assenyalat.
En tot cas, si es rebuda la documentació amb posterioritat al termini de cinc dies naturals comptats des de la finalització del termini de presentació de propostes, aquesta no serà admesa en cap cas.
La no presentació de les sol·licituds en temps i forma determinarà la intermissió de l’aspirant al procés selectiu.
2. A més de les dades de caràcter general i professional que han de constar a la sol·licitud, les persones interessades hi hauran d’adjuntar la documentació següent:
a) Fotocòpia compulsada del document nacional d’identitat en vigor o, en cas de no posseir nacionalitat espanyola, fotocòpia compulsada del document oficial acreditatiu de la personalitat i, si és el cas, permís de residència.
b) Fotocòpia compulsada del títol exigit a la lletra e) de la base segona o certificat acadèmic que acrediti que té cursats i aprovats els estudis necessaris per a l’obtenció del títol corresponent, juntament amb el document que acrediti que ha abonat els drets per a la seva expedició, si n’és el cas.
c) Fotocòpia compulsada dels documents justificatius dels mèrits al·legats. El Tribunal no valorarà els mèrits que no s’acreditin juntament amb la instància de sol·licitud per participar en el procés selectiu.
d) Justificant d’haver efectuat l’ingrés de 20 euros en concepte de drets d’examen, a la compte 2100 0089 59 0200000142 de La Caixa, fent constar el concepte de l’ingrés.
Tota la documentació que es presenti en llengua estrangera ha d’anar acompanyada de la corresponent traducció jurada a la llengua catalana o castellana.
3. Les persones aspirants hauran de conservar una còpia segellada i registrada de la seva sol·licitud, per si els fos requerida en qualsevol moment del procés selectiu. https://www.ajcampos.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia