jueves, 12 de diciembre de 2013

Borsa de treball de la categoria de Tècnic/a Mitjà/na en Treball Social, Subescala Tècnica grup A, subgrup A2. Ajuntament de Barcelona.

La Gerència de Recursos, actuant per delegació de l’Alcaldia, va aprovar per Decret de 3 de desembre de 2013 les bases específiques que han de regir la convocatòria del procés selectiu per a l'ampliació de la següent borsa de treball:
- Borsa de treball de la categoria de Tècnic/a Mitjà/na en Treball Social, Subescala Tècnica grup A, subgrup A2.
Aquesta convocatòria s'efectua en execució d'allò que disposa l’article 27.1 de l’acord de condicions regulador de les condicions de treball dels empleats públics de l’Ajuntament de Barcelona (personal funcionari i laboral, guàrdia urbana i serveis de prevenció, extinció d’incendis i salvament) (codi de conveni núm. 0815752) que preveu la constitució de borses de treball per a la incorporació de personal funcionari interí en els supòsits de necessitats de personal urgents i inajornables que afectin els serveis públics essencials.
Al mateix article es preveu que la tercera via d'accés a les borses és la superació de processos de selecció per a l’ampliació/constitució de determinades borses.
Les persones que desitgin participar a l'esmentada convocatòria hauran de presentar la sol·licitud, d'acord amb les bases de la convocatòria, telemàticament a través del portal de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona (web http://www.bcn.cat seguint la ruta " L'ajuntament a un clic! - Oferta Pública "). Excepcionalment, es podrà fer en suport paper en les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Barcelona, o bé trametre-les per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de vint dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació del present anunci.{del 13 de desembre de 2013, al 2* de gener de 2014, a.i. }

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia