jueves, 19 de diciembre de 2013

2 beques de formació arxivística en les Corts Valencianes.(relacionada amb l’activitat parlamentària i administrativa i els fons documentals d’aquesta institució)

Corts Valencianes.
Convocatòria de dues beques de formació arxivística en les Corts. [2013/12087] (pdf 285KB) ... convocar dues beques de formació arxivística relacionada amb l’activitat parlamentària i administrativa i els fons documentals d’aquesta institució, d’acord amb les següents bases:
Primera. Objecte. Les Corts convoquen dues beques de formació arxivística relacionada amb l’activitat parlamentària i amb els fons documentals d’aquesta institució.
Segona. Condicions. 1. Cadascuna de les beques tindrà una durada de 12 mesos i la quantia total serà de 10.800 euros, que es percebran a l’acabament del mes a raó de 900 euros, amb certificació prèvia del lletrat major, i estaran subjectes a les retencions que pertoque.
2. Les Corts incorporaran al règim general de la Seguretat Social les persones participants en el programa de formació esmentat, de conformitat amb el que hi ha disposat en el Reial Decret 1493/2011, de 24 d’octubre, pel qual es regulen els termes i les condicions d’inclusió en el règim general de la Seguretat Social de les persones que participen en programes de formació, en desenvolupament del que hi ha previst en la disposició addicional tercera de la Llei 27/2011, d’1 d’agost, sobre Actualització, Adequació i Modernització del Sistema de la Seguretat Social.
3. Les Corts contractaran una assegurança d’accidents per a cadascun dels becaris o becàries pel temps de durada de la beca, en el supòsit que no tinguen cobertes aquestes contingències.
4. En el supòsit de part, la becària tindrà dret a un permís de disset setmanes ininterrompudes, ampliables en cas de part múltiple en dues setmanes més per cada fill o filla a partir del segon. Així mateix, aquest permís s’ampliarà en dues setmanes en el cas de naixement, adopció o acolliment d’un fill o filla amb discapacitat. El període de permís es distribuirà a opció de la interessada, sempre que sis setmanes siguen immediatament posteriors al part. L’aplicació d’aquest permís no modificarà el període de durada de la beca, la qual finalitzarà en la data establerta inicialment.
5. Les beques seran indivisibles. Seran incompatibles amb qualsevol altra concedida per al mateix període o amb qualsevol classe de treball remunerat.
6. Les beques podran ser prorrogades, si fóra convenient per al programa de formació i amb l’acceptació prèvia de la persona interessada, per un màxim de 12 mesos, segons les disponibilitats pressupostàries.
7. No podrà participar en la convocatòria qui ja haja gaudit de les beques susdites amb anterioritat, si més no durant un semestre.
8. La concessió i el gaudi de la beca no suposarà cap vinculació laboral o funcionarial entre el becari o la becària i la cambra. No és aplicable a aquestes beques l’Estatut del personal investigador en formació.
Tercera. Sol·licitants. 1. Podran optar a l’obtenció d’aquestes beques les persones que reunesquen els requisits següents:
a) Tenir nacionalitat espanyola o ser nacional d’un estat membre de la Unió Europea o nacional d’aquells estats a què, en virtut de tractats internacionals signats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, s’aplique la lliure circulació de persones.
Els aspirants que no tinguen nacionalitat espanyola hauran d’acreditar coneixements suficients de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana, aspecte que es podrà verificar en el procés de selecció.
b) Estar en possessió d’alguna d’aquestes titulacions:
– Llicenciatura en documentació.
–Títol superior amb cursos que acrediten preparació teoricopràctica en matèria arxivística.
La preparació teoricopràctica mínima que haurà  d’acreditar-se serà la d’haver cursat estudis relatius a la matèria indicada durant dues-centes hores lectives.
– Grau en Informació i Documentació, o
– Diplomatura en Biblioteconomia i Documentació.

Els aspirants hauran d’estar en possessió de la llicenciatura, el grau o la diplomatura esmentats al final del termini de presentació de la sol·licitud.
2. Es valoraran com a mèrits:
a)
...
Quarta. Sol·licituds. 1. Les persones sol·licitants de les beques hauran de presentar una instància dirigida al president de les Corts en el Registre General de les Corts, carrer Llibertat, s/n, de València, o en la forma establerta en l’article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, segons el model annex, acompanyada d’una fotocòpia compulsada del document nacional d’identitat (DNI) o document d’identificació d’estrangeria (NIE).
En el cas de no tenir la nacionalitat espanyola, documentació suficient que acredite que l’aspirant és nacional d’un estat membre de la Unió Europea o nacional d’aquells estats a què, en virtut de tractats signats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, s’aplique la lliure circulació de persones.
2. Acompanyarà també a la sol·licitud la relació de mèrits, segons el model annex a aquestes bases, i una fotocòpia de l’expedient i de la documentació que acredite de manera fefaent les condicions a què es refereix la base anterior. Aquesta documentació haurà de presentar-se organitzada segons l’esquema d’epígrafs de la relació de mèrits del sol·licitant (annex).
L’annex amb el model de sol·licitud i la relació de mèrits estarà disponible en l’adreça web www.cortsvalencianes.es.
3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils, computables des de la publicació d’aquestes bases en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i en el Butlletí Oficial de les Corts.{del 20 de desembre de 2013 al 8 de gener de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia