lunes, 23 de diciembre de 2013

provisió, amb caràcter interí, del lloc de treball de secretaria intervenció de l’agrupació dels ajuntaments de Búger i Santa Eugènia, reservat a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, subescala de secretaria intervenció i classificat com a secretaria de classe tercera. (Mallorca- Illes Balears)

1. Objecte de la convocatòria. És objecte d’aquesta convocatòria la provisió, amb caràcter interí, del lloc de treball de secretaria intervenció de l’agrupació dels ajuntaments de Búger i Santa Eugènia, reservat a funcionaris amb habilitació de caràcter estatal, subescala de secretaria intervenció i classificat com a secretaria de classe tercera, d’acord amb allò que disposa l’article 2 del RD 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter nacional.
2. Procediment selectiu. El procediment de selecció serà el concurs de mèrits.
3. Requisits dels aspirants. Per ser admesos a aquesta convocatòria, els aspirants hauran de complir en la data d’acabament del termini de presentació d’instàncies els requisits següents:
Tenir la nacionalitat espanyola.
Estar en possessió de la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
Haver complit setze anys i no excedir, si s’escau, l’edat màxima de jubilació forçosa.
No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en situació d’inhabilitació absoluta o especial per a treballs o càrrecs públics per resolució judicial o per a l’accés a l’escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal.
Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents: llicenciat en dret, llicenciat en ciències polítiques i de l’administració, llicenciat en sociologia, llicenciat en administració i direcció d’empreses, llicenciat en economia, llicenciat en ciències actuarials i financeres o el títol de grau corresponent.
4. Instàncies. 4.1 Presentació. Les instàncies per prendre part en aquesta convocatòria, en les quals els aspirants hauran de declarar sota la seva responsabilitat que compleixen tots els requisits exigits a la base tercera, es dirigiran al batle de la Corporació i es presentaran en el Registre General d'aquest Ajuntament en hores d'oficina o bé en la forma establerta en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
4.2 Termini de presentació d'instàncies. Les instàncies es presentaran a l’Ajuntament de Santa Eugènia dins el termini de 15 dies hàbils comptats a partir del dia següent a la publicació de les presents bases al BOIB i, al manco, a un diari d'àmbit autonòmic.{del 22 de desembre de 2013 al 11 de gener de 2014, a.i.}
Si el darrer dia del termini fos inhàbil, es prorrogarà el termini fins el primer dia hàbil posterior.
4.3 Documentació per adjuntar a la instància. A la instància s’haurà d’adjuntar:
Fotocòpia compulsada del DNI.
Fotocòpia compulsada de la titulació requerida.
Fotocòpia compulsada dels documents exigits per acreditar els mèrits de la fase de concurs, d’acord amb l’establert a la base sisena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia